Rated 0 out of 5 stars. Based on 100 Reviews

Kliko ombouw Jasper by Pieter Bevers on 11/28/2018

Na wat twijfelen en emailcontact met Budget-Living toch de kliko ombouw Jasper besteld. Wel met aangepaste afmetingen, nl voor 2 containers van 140 liter. De levering wordt tijdig van te voren aangegeven en ombouw werd netjes met bouwtekening afgeleverd. Het monteren is goed zelf te doen en ik was verbaast over de zeer goede materiaal keuze en degelijkheid van deze ombouw. Ik heb een mooie donkergrijs gebeitste ombouw inclusief gasveren en achterzijde. In het echt is de ombouw nog mooier als op de foto's. Hij is zijn prijs zeker waard. Bedankt Rinse voor dit geweldige product

kliko container ombouw , 3 kliko's by rovers on 10/25/2018

Inmiddels een paar maanden in gebruik en met deze hete zomer zijn we erg blij dit product te hebben aangeschaft. Mooi opgeruimd , minder ongedierte en altijd net zicht vanaf de straat. Kortom prima product.

Zeer tevreden by Petra van der Looij on 10/25/2018

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachting, op e-mails werd snel adequaat gereageerd, levering was snel en goed, ben zeer tevreden!!

MOOI PRODUKT by [email protected] on 10/25/2018

heel erg blij met mijn sidetable, mooi materiaal, precies de juiste kleur (na opvragen kleurstaal) en levering op tijd.

mooie fijne kast by Greetje Wagenvoort on 10/15/2018

Ik heb deze kast enkele jaren geleden op maat laten maken. De kast was precies zoals ik het wilde. De mensen waren erg klantvriendelijk, goed contact. De kast is nog steeds in gebruik en blijft goed. Erg leuk om te zien dat deze kast nu mijn naam heeft gekregen.

Kliko ombouw by Arnold Groenendal on 09/05/2018

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke chauffeur en ombouw is van goede kwaliteit . Zeer stevig! En niet te vergeten: makkelijk in elkaar te zetten!

TV meubel Frank by Laura Holkema on 08/30/2018

Super blij met ons nieuwe tv meubel! En wat een prettige communicatie, erg vriendelijk en er valt veel te overleggen. Kwaliteit en afwerking is super! Heel erg bedankt buurtjes!

Kliko ombouw Jasper (2 kliko's) by Bert Hermens on 08/17/2018

Bedankt voor het leveren van een fraai afgewerkte ombouw. Door de foto-tekening door iedereen in elkaar te zetten. Deze kwalitatieve ombouw is dan ook elke cent meer dan waard. Met vriendelijk groet, Bert Hermens

Speeltafel Finn by Petra on 06/19/2018

Schitterende service. Verzorgde levering. Alles was goed beschermd voor het transport naar België. Mooi afgewerkt.

Kwaliteit en service by Tjibbe de Jong on 05/26/2018

Besteld de Jelle voor 3 containers met gasveren. Eerst een telefoontje we komen eraan. Helpt met uitpakken. Krijgen ter plekke instructie en enkele tips en een duidelijke handleiding welke stap voor stap beschrijft wat "next". En alle onderdelen zijn voorzien van een sticker. Dus geen puzzel is dit de linker of het rechter paneel. Aan de slag met zijn 2. En het eind resultaat ...wauw. Verrast door de kwaliteit en service. TOP

Complimenten by P.Maas on 05/14/2018

Makkelijk te monteren, ziet er keurig uit, we zijn met name te spreken over de communicatie! Top!

Vakkenkast by Nicolien Westdijk on 05/10/2018

Leuke tv kast, voor meerdere doeleinden geschikt, voor een mooie prijs!

Statafel by Jbmj jansen on 05/10/2018

Ik heb de Juiste keuze gemaakt

Aanrader by Brigitte on 05/10/2018

Supermooie tuintafel!! Klantvriendelijk geholpen en zeer snelle levering, laat het mooie weer maar komen. 10⭐️

Fantastische kast by Jan on 02/21/2018

Geweldige kast, zowel wat kwaliteit als uiterlijk en gebruik betreft. Simpel en snel in elkaar te zetten op een ondergrond die waterpas moet zijn. Een aanrader!

Helling by H. Vermeulen on 10/26/2017

Ik ben zeer tevreden met de containeroplossing, deze is keurig gemaakt en ziet er ook nog eens prachtig uit, Ben uitermate tevreden.

Blij met onze aankoop by Rene Zoutkamp on 10/22/2017

Wij hebben de kliko ombouw gekozen vanwege het feit dat deze ombouw geïmpregneerd is en dus geen behandeling meer hoeft . Geen omkijken meer naar, Budget Living bedankt!!

Super tevreden by Rowan de vries on 10/22/2017

Top strakke bak. Wij hebben gekozen voor een ombouw voor 3 containers. Helaas had ik deze niet in 15 minuten maar in 30 minuten in elkaar, omdat ik mijn gereedschap nog bij elkaar moest zoeken. Snelle levering met goed advies, bedankt Rinse van Budget Living

Top product by Paul Linssen on 09/23/2017

De kliko's in onze achtertuin waren al lang een doorn in ons oog. Maar de meeste kliko ombouwen waren te klein voor de kingsize oud papier kliko. Bij Budget Living de juiste afmetingen gevonden. We wilden ook de vuilnisbak en plastic zakken uit het zicht hebben, dus gekozen voor de ombouw voor drie kliko's. Mocht onze gemeente ooit nog eens een kliko invoeren voor het huisvuil, dan zijn we daarop voorbereid. Door vakantiedrukte duurde het even voordat het pakketje in 8 colli's werd aangeleverd. De handleiding in foto's kan duidelijker met een paar regels tekst. Zag pas na een tijdje dat de plastic nopjes op de grondstrips in de voetjes pasten. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Op elk onderdeel een sticker waar het betreffende onderdeel zich bevindt. Gekozen voor de gasveren, dat is eigenlijk een absolute must bij dit model. Zonder gasveren is het openen van de deksels een stuk zwaarder! Robuuste kwaliteit, sterk, stevig. Maar zeker ook in het oog springend. Zeer tevreden!

Uitstekend by Frederik on 09/18/2017

Prima bedden voor een klein prijsje, levering volgens afspraak en instructies duidelijk.

Geweldige service! by Kerstin on 07/10/2017

Budgetliving krijgt van mij een dikke 10! Ontzettend blij met mijn nieuwe tv meubel. Service is top en een hele mooie kwaliteit!!!

Salontafel by R. Nederhorst on 05/29/2017

Hoi Rinse, we zijn super tevreden met onze tafel. Ook de dressoirs zijn mooi opgeknapt met de bijpassende bladen.

Heel blij! by Floor on 05/15/2017

Super blij met dit mooie meubel, hij staat nog mooier dan verwacht in onze woonkamer! Handig ook nog een extra zitplekje erbij indien nodig

Oplossing voor 4 containers. by Geert on 04/11/2017

Ik ben zeer tevreden met jullie container oplossing. Perfect gemaakt en tot in kleinste detail geregeld.

Goede service/kwaliteit by Rien van der Meer on 01/22/2017

Kapstok staand, perfecte communicatie/ levering en kwaliteit. Top!

Gaaf in de woonkamer, gaaf voor de kids! by Fam. van As on 12/03/2016

Beste Rinse, Wij zijn erg blij met deze speeltafel, hij is echt heel gaaf geworden en netjes afgewerkt!! Practisch voor de kids en mooi in huis! Super service dat wit gelakt ook zonder problemen mogelijk was. Wat zullen onze jongens en vriendjes nu kunnen lego'en, knutselen en kleuren aan hun eigen tafel met krukjes! Hartstikke bedankt, wij zijn erg tevreden!

Kliko container ombouw Jelle + plantenbak by Jeanine on 10/25/2016

De Jelle ombouw is een erg mooi product. We moesten hem nog zelf in elkaar zetten, maar zelfs met twee linkse handen goed te doen. De plantenbak met de zelfde stijgerbuizen ophangsysteem en voetjes is erg mooi en maakt dat onze voortuin een mooi geheel is geworden. Prima service, snelle beantwoording van mail, goede prijs kwaliteit verhouding. Totale bedrag betalen bij afleveren is erg netjes (geen aanbetaling nodig).

Echte eyecatcher in de woonkeuken! by Claudia on 08/16/2016

Deze tafel samen met salontafel Jantje en tv meubel Maud besteld, allen in RAL 9010. Echt een geweldige aanwinst in onze nieuwbouwwoning. Ik kan Budget Living aan een ieder aanraden, de service en kwaliteit krijgen van mij een dikke 10!! Rinse heel erg veel dank voor het meedenken en de fijne communicatie!

Super mooi geworden!! by Claudia on 08/16/2016

Deze tafel samen met eettafel Linda en salontafel Jantje besteld, allen in RAL 9010. Echt een geweldige aanwinst in onze nieuwbouwwoning. Ik kan Budget Living aan een ieder aanraden, de service en kwaliteit krijgen van mij een dikke 10!! Rinse heel erg veel dank voor het meedenken en de fijne communicatie!

Gewoon prachtig! by Claudia on 08/16/2016

Deze tafel samen met eettafel Linda en tv meubel Maud besteld, allen in RAL 9010. Echt een geweldige aanwinst in onze nieuwbouwwoning. Ik kan Budget Living aan een ieder aanraden, de service en kwaliteit krijgen van mij een dikke 10!! Rinse heel erg veel dank voor het meedenken en de fijne communicatie!

Top bed voor kleine prijs! by Claudia on 08/16/2016

Simpel model maar zeker niet te min! Besteld in mooie white wash uitvoering, dochter superblij!

Blikvanger in ons interieur by Danielle on 04/05/2016

Dit bankje overtrof echt al mijn verwachtingen! We hebben hem besteld in de maat die voor ons het meest perfect is. Zo fijn dat je qua diepte en hoogte kunt aangeven wat je wilt. Daarnaast hebben we deze bank ook in een ralkleur naar keuze laten verven en een bijpassend zitkussen bij besteld wat zorgt voor extra zitcomfort. We krijgen van iedereen die bij ons thuis komt een compliment dat het zo'n leuke bank is en dat het zo lekker zit.

Mooi afgewerkt meubel by Danielle on 04/05/2016

Vorige week dit tv-meubel binnen gekregen. speciaal voor ons op maat gemaakt zodat al het apparatuur er precies in past. We zijn er heel blij mee! Het meubel is mooi afgewerkt en we hebben er al veel complimentjes over gekregen van vrienden en familie.

Perfect, precies wat we zochten! by Frans Aartsen on 04/01/2016

Zeer mooie, goed afgewerkte container ombouw. Precies wat we zochten! We zijn zelf bij de zaak wezen kijken. Vriendelijke mensen en een goed bedrijf. Correcte levering! We zijn er blij mee. Dikke complimenten mensen, TOP! Groeten uit Harderwijk.

super by Karin on 03/29/2016

Snelle service. Overzichtelijke site

Mooie robuuste tafel by Paul on 03/23/2016

Geen verkeerd woord over te bedenken. Ziet er gewoon mooi uit.

TV meubel aangepast by Paul on 03/23/2016

Wij hadden kleine aanpassingen gevraagd. Die zijn prima uitgvoerd. Er is een kleine aanpassing op initiatief uitgevoerd door BL. Wij vinden dit meubel erg mooi geworden.

hoogslaper Britt by L. Macdonald on 03/14/2016

De hoogslaper werd na bestelling erg snel geleverd en we werden erg goed op de hoogte gehouden over de vorderingen dmv emailtjes en smsjes. De levering liep iets minder soepel door een ietwat verwarde chauffeur. Het bed is volgens onze zoon het gaafst bed van het land en hij slaapt er prinsheerlijk in. Wij zijn zeer tevreden!

Erg mooi! by I. Vermeulen on 03/02/2016

We hebben de bank iets langer laten maken, wat geen enkel probleem was. Levering erg snel, fijn! De bank is stevig, mooie kwaliteit, geen waaibomenhout. Verder goed dekkend geschilderd. Kortom, we zijn er superblij mee! Aanrader.

Speeltafel/eettafel/bank by Wanda Boers on 01/25/2016

Vorige week hebben wij de meubels mogen ontvangen. Een eettafel met bijpassende bank en de Finn speeltafel (op maat). Allen in dezelfde uitstraling. Ze staan prachtig in onze nieuwe woning. Contacten en bezorging verliepen prima. Wij zijn tevreden!

Super meubel op maat. by Filip Batsleer on 01/20/2016

Ik heb het meubel op maat laten maken volledig precies met de maten zoals ik het wou en het is buitengewoon prachtig. Super tevreden over de kleur van het oude (verouderd) steigerhout en de afwerking. Budget Living heeft een zeer goede service en alles is snel geregeld volgens afspraak.

super blij met het speelhoekje by Denise rijk on 11/13/2015

Super bedankt voor het mooie speelhoekje voor onze dochter. Ze is er helemaal blij mee, kwaliteit en levering een dikke 10 !

Speeltafel met schoolbord by Gerda Flipse on 11/13/2015

Dikke 10 voor de kwaliteit, service, transport en klantvriendelijkheid! Helemaal top! Aanrader!

Tv meubel Dian by Ruud Griekspoor on 10/08/2015

Wij zochten een exta breed tv meubel en kwamen terecht bij budget-living. De maat die wij zochten, 2,80 breed, stond er niet tussen. Maar na wat e-mails heen en weer kon dit toch gerealiseerd worden. Tegen een prijs waar je dit maatwerk nergens anders tegen komt. Een week of drie later keurig door een vriendelijke medewerker bezorgd en samen op zijn plek gezet. Kortom een bedrijfje waar klantvriendelijkheid, service, vakwerk en een scherpe prijsstelling hoog in het vaandel staat.

Tv meubel Frank by Sylvana Pruiksma on 09/03/2015

Geweldig blij met ons nieuwe ( naar eigen afmeting aangepaste) tv meubel! Zeer tevreden over de persoonlijke en klantvriendelijke bejegening. Denken 'out of the box' , doen suggesties en zeer snelle reactie op vragen. Super bedankt Rinse!

Speeltafel Finn by Sharon on 08/27/2015

Goed contact gehad met budget living! Snelle respons en goed advies. Wij zijn erg tevreden over de service en het product!

Een absolute aanrader! by Kelly on 08/24/2015

Goed werk heeft tijd nodig! Onze ombouw is helemaal gemaakt zoals we hem graag wilde hebben. De maatwerk mogelijkheden zijn prima te noemen. Het resultaat is een waar pronkstuk in onze voortuin!

Goede service by Yvonne Kouwenberg on 06/23/2015

Met de levering van de kliko ombouw ging het aanvankelijk mis: zijwand was niet geleverd en de afmetingen bleken niet te kloppen. Dit werd door de eigenaar echter prima en snel opgelost. Contacten verliepen prettig. En resultaat is een prachtige ombouw. Kortom: heel tevreden!

Super tevreden by Gaby en miranda on 05/14/2015

Super blij is theone met de zandbak. Erg kort dag besteld maar werd op de dag zelf van haar verjaardag geleverd! Een top service

Topservice! by Patrick on 05/11/2015

Naast het feit dat deze ombouw erg mooi en robuust is, zoals steigerhout hoort te zijn, is de service van Budget-Living echt heel goed. We hadden wat pech met een kleine montagefout, maar dit is echt keurig opgelost! Zelfs op zon- en feestdagen snel antwoord op de mail! kortom, niet twijfelen maar je ombouw hier kopen!

Budget Living is ranked 0 out of 5. Based on 100 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing