U hebt niets in uw winkelwagen ...
  • Home
  • Klantbeoordeling

Reviews

Helling Review by H. Vermeulen Beoordelingen:

Ik ben zeer tevreden met de containeroplossing, deze is keurig gemaakt en ziet er ook nog eens prachtig uit, Ben uitermate tevreden.

Blij met onze aankoop Review by Rene Zoutkamp Beoordelingen:

Wij hebben de kliko ombouw gekozen vanwege het feit dat deze ombouw geïmpregneerd is en dus geen behandeling meer hoeft . Geen omkijken meer naar, Budget Living bedankt!!

Super tevreden Review by Rowan de vries Beoordelingen:

Top strakke bak. Wij hebben gekozen voor een ombouw voor 3 containers. Helaas had ik deze niet in 15 minuten maar in 30 minuten in elkaar, omdat ik mijn gereedschap nog bij elkaar moest zoeken. Snelle levering met goed advies, bedankt Rinse van Budget Living

Top product Review by Paul Linssen Beoordelingen:

De kliko's in onze achtertuin waren al lang een doorn in ons oog. Maar de meeste kliko ombouwen waren te klein voor de kingsize oud papier kliko. Bij Budget Living de juiste afmetingen gevonden. We wilden ook de vuilnisbak en plastic zakken uit het zicht hebben, dus gekozen voor de ombouw voor drie kliko's. Mocht onze gemeente ooit nog eens een kliko invoeren voor het huisvuil, dan zijn we daarop voorbereid. Door vakantiedrukte duurde het even voordat het pakketje in 8 colli's werd aangeleverd. De handleiding in foto's kan duidelijker met een paar regels tekst. Zag pas na een tijdje dat de plastic nopjes op de grondstrips in de voetjes pasten. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Op elk onderdeel een sticker waar het betreffende onderdeel zich bevindt. Gekozen voor de gasveren, dat is eigenlijk een absolute must bij dit model. Zonder gasveren is het openen van de deksels een stuk zwaarder! Robuuste kwaliteit, sterk, stevig. Maar zeker ook in het oog springend. Zeer tevreden!

Budget Living is ranked 4.9 out of 5. Based on 124 user reviews.