Steigerhouten tweepersoonsbedden

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

5 artikel(en)

Tweepersoonsbedden van steigerhout

Een slaapkamer is een plek om te rusten en relaxen. En om de slaapkamer warm en gezellig aan te kleden is het middelpunt van de slaapkamer, het bed, één van de belangrijkste items. U kunt kiezen om het complete bed in steigerhout te nemen of juist alleen een hoofdbord of nachtkastjes gemaakt van steigerhout. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de slaapkamer zo rustig mogelijk te houden door bijvoorbeeld lades onderin het bed bij te bestellen.

Budget Living biedt een verschillende groot assortiment steigerhouten bedden aan, één of twee persoons en zelfs kinderbedden met of zonder bureau. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten bed die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie)

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.