Steigerhouten Hoogslapers

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

2 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

2 artikel(en)

Steigerhouten halfhoogslapers en Hoogslapers

Vroeger wenste u dit vast ook dat dit toen te koop was, een half of hoogslaper. Hoe leuk is dat. Lekker hoog van de grond liggen, de ruimte onder het bed als speelhoek gebruiken er hutten onder bouwen, wie waant zich niet in deze tijd terug ;)

Wij maken deze super gave steigerhouten half hoogslapers en steigerhouten hoogslapers speciaal voor u. De steigerhouten bedden zijn allemaal solide gemaakt en super veilig voor u kind. U kunt bij ons terecht met uw eigen idee mocht er een model niet bij ons in het assortiment zijn,

Steigerhouten half hoogslapers en steigerhouten hoogslapers in combinatie met stalen buis frames, een bureau/werkplak onder het bed, slaapplek voor 2 kinderen, kastruimte onder het bed. Alles is mogelijk en verkrijgbaar bij ons.

We maken de steigerhouten bedden zorgvuldig en zorgen voor splintervrije bedden. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en soorten kleur beitsen en/of verf.

Kijk gerust rondf op onze shop en mocht uw wens er niet bij zitten dan kunt u gerust een mail sturen naar ons. U krijgt dan vrijblijvend een mooie offerte.

Wij leveren in heel nederland en in Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.