Hal/gang

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

9 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

9 artikel(en)

De hal is de ontvangstruimte van het huis en wordt vaak `vergeten´ bij de inrichting van een woning. Maak met onze steigerhouten items voor de hal een sfeervolle en overzichtelijke ruimte.

Budget Living biedt in de categorie hal diverse kapstokken en schoenenkasten van steigerhout of steigerbuizen aan, waarbij uw hal een echte blikvanger wordt. De houten kapstokken kunnen gemaakt worden van diverse soorten steigerhout en verschillende )kleuren) beitsbehandelingen. Ook in de kapstokken gemaakt van steigerbuizen bieden we diverse variaties, waardoor er altijd een geschikte kapstok tussen zit voor iedere hal. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.