U hebt niets in uw winkelwagen ...

Mooi weer nodigt uit om lekker de tuin in te gaan. Een tuin laat zich prachtig aankleden met steigerhouten meubels, van loungebank tot en met de bloembakken. En wanneer de tuin sfeervol is ingericht hoeft u alleen nog maar achterover leunen en heerlijk genieten van uw eigen ultieme relaxplek

Budget Living biedt een groot assortiment steigerhouten tuinmeubels aan. Van complete loungesets tot bloembakken en bartafels, u kunt bij ons uw tuin tot in de puntjes inrichten. De diverse meubels zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

                   

per pagina

Tuinmeubelen. Mooi weer nodigt uit om lekker de tuin in te gaan. Een tuin laat zich prachtig aankleden met steigerhouten meubels, van loungebank tot en met de bloembakken. En wanneer de tuin sfeervol is ingericht hoeft u alleen nog maar achterover leunen en heerlijk genieten van uw eigen ultieme relaxplek Budget Living biedt een groot assortiment steigerhouten tuinmeubels aan. Van complete loungesets tot bloembakken en bartafels, u kunt bij ons uw tuin tot in de puntjes inrichten. De diverse meubels zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken! Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
  • Prijzen van € 159,50 tot € 1.329,90