Steigerhouten Nachtkasten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

4 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

4 artikel(en)

Steigerhouten nachtkast

Op zoek naar een leuk nachtkastje om de slaapkamer helemaal af maken? Dan zijn  nachtkastjes van steigerhout een absolute must have. Een steigerhouten nachtkastje is van oudsher ontworpen om naast het bed te staan en van alles op of in te zetten wat nodig kan zijn tijdens de nacht. Tegenwoordig is het naast deze opbergfunctie juist leuk om het steigerhouten nachtkastje mooi aan te kleden met een lampje, wekker en kaarsjes of foto’s. Juist steigerhout als materiaal brengt de warme en gezellige sfeer in de slaapkamer.

Budget Living biedt diverse steigerhouten kledingkasten aan, waarbij u zelf de afmeting kunt aangeven die bij u past. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten kast die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u ook nog zelf de naam bedenken van de kledingkast!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.  

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.