Bezorging van de producten van Budget Living

 

Wij berekenen de afleveringskosten aan de hand van de afstand in kilometers vanaf onze lokatie tot aan uw postcode. Met een maximum van 37,50 euro transportkosten in heel Nederland. En voor België geldt 65 euro. (voor de Wadden-Eilanden gelden andere tarieven, neem hiervoor contact met ons op!).

Zelf afhalen van uw gekochte product is uiteraard ook mogelijk. (op afspraak). U kunt bij uw bestelling kiezen voor verschillende opties. Doordat wij ook gebruik maken van een externe bezorgdienst verzoeken wij u bij levering bijvoorbeeld om een extra paar handen te regelen (dit kan besproken worden met de bezorger zodra hij de leverdatum inpland met u)

Wij bezorgen tot de eerste deur op de begane grond. Mocht u in een flat wonen dan dit graag even aangegeven in uw bestelling bij optie: Notitie! Ook hierbij geldt levering tot op de begane grond. Eventueel iets afspreken (in de vorm van een kleine vergoeding) met de bezorger is altijd mogelijk. Hier staat Budget Living buiten. Bij goed bereikbare plaatsen zijn wij bereid te helpen de meubelen op de desgewenste plaats te zetten. Doordat wij ook gebruik maken van een externe bezorgdienst verzoeken wij u bij levering bijvoorbeeld om extra paar handen te regelen (dit kan besproken worden met de bezorger zodra hij de leverdatum inpland met u.

Indien er eventuele schade opgelopen is tijdens het plaatsen van het product verder dan tot aan de deur dan is dit voor rekening afnemer! Bij afhalen of bezorging kunt u ervoor kiezen om bij onze chauffeur mobiel te pinnen of u kiest ervoor om contant af te rekenen ( liefst wel gepast in dit geval). De voorkeur gaat uit naar pinbetaling!

Voor de levertijd hebben we een banner op onze pagina's staan welke de actuele levertijd aangeeft. Onderstaand een voorbeeld van deze banner. Note: gedurende onze vakantieperiodes ( zomervakantie en kerstvakantie) zijn we of gesloten of werken we op halve kracht. Deze periode moet u bij uw levertijd optellen.

Levertijdbanner