Slaapkamer

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

6 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

6 artikel(en)

Een groot deel van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Om te slapen, een boek te lezen of om je even helemaal terug te kunnen trekken. Het inrichten van de slaapkamer kan romantisch, stoer of juist klassiek, waarbij kleuren en materialen bepalend zijn. Ga eens voor een steigerhouten bed, nachtkastje of kledingkast in de slaapkamer. Steigerhout past namelijk in iedere stijl en maakt iedere slaapkamer warm en sfeervol.

Budget Living biedt een groot assortiment steigerhouten meubels aan voor binnen en buiten. In de categorie slaapkamer kunt u bij ons terecht voor o.a. bedden, hoogslapers en kledingkasten, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten steigerhout en verschillende (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.