Steigerhouten Tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

16 artikel(en)

Steigerhouten tafels

Op onze webshop ziet u schitterende houten tafels, in allerlei modellen, vormen, kleuren u kunt het zo gek niet bedenken. We hebben de catagorie Steigerhouten tafels opgesplits in subcatogorieen zoals steigerhouten bijzettafels, salontafels, bartafales, eettafels en kinderspeeltafels. Ons assortiment steigerhouten tafels worden geregeld aangevuld met nieuwe inspirerende modellen die we u niet willen onthouden. 

Wij maken al onze meubels in ons eigen werkplaats met vakkundige meubelmakers, tevens zijn wij leerbedrijf voor jonge handymen. we schuren en monteren alles met hoogwaardige schroeven en verlijmen veelal bepaalde meubels. Dit om een langdurige levensduur te garanderen voor u. Bent u geinteresseerd geraakt kijk dan snel of er een leuke steigerhouten tafel voor u bij zit. 

Als u een leuk model op internet heeft gezien welke niet bij ons te vinden is, stuur gerust een foto van dit model en wij maken het voor u. U kunt uiteraard naast de steigerhouten tafels ook in dezelfde uitstraling een leuke kledingkast, speelhoek voor u kind. Wij zijn zeer goed in maatwerk steigerhouten tafels. Dus als u een afwijkende maat steigerhouten tafel nodig bent, mail gerust uw wensen en u krijgt van ons keurig een snelle offerte. 

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.