Steigerhouten Kledingkasten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

3 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

3 artikel(en)

Steigerhouten Kasten (steigerhouten kledingkasten)

Iedereen heeft thuis een kledingkast en juist deze kast is een belangrijk item in je huis en/ of slaapkamer. De Steigerhouten kledingkast in de slaapkamer wordt vaak `vergeten´ bij de aankleding van de slaapkamer. En om de slaapkamer warm en gezellig aan te kleden is een kledingkast van steigerhout een onmisbaar item. Maak de slaapkamer helemaal af door ook te kiezen voor een steigerhouten bed of steigerhouten nachtkastjes. Steigerhouten items maken de slaapkamer een heerlijke plek om te rusten en relaxen.

Budget Living biedt diverse steigerhouten kledingkasten aan, waarbij u zelf de afmeting kunt aangeven die bij u past. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten kast die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u ook nog zelf de naam bedenken van de kledingkast!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.  

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.