Steigerhouten Kinderspeeltafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Steigerhouten Kinderspeeltafel

Wat is er nu leuker voor een kind om een eigen plekje te hebben! Een plekje om te kleuren.  Of trots je pas geleerde woordjes te laten zien op een krijtbord.  Of samen met je vriendje of vriendinnetje een spelletje te doen. Bij Budget Living bent u aan het juiste adres om de wens van elk kind in vervulling te laten gaan.  Een splintervrije steigerhouten kinderspeeltafel met optionele bijpassende krukjes voor een eerlijke prijs.  Onze steigerhouten kinderspeeltafels zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Met kinderen verandert ook de woonkamer qua interieur. De woonkamer is stijlvol aan te passen door een speelhoek met speeltafel te creëren, waar kinderen een eigen plekje hebben waar ze kunnen spelen, knutselen of zich rustig terug kunnen trekken. Een kinderspeeltafel van steigerhout is stevig en staat ook nog eens prachtig in ieder interieur. 

Budget Living biedt een verschillende steigerhouten speeltafels aan, met of zonder krijtbord of opbergbakken. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten speeltafel die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van de kinderspeeltafel!

Neem nu bijvoorbeeld onze steigerhouten speeltafel: een vierkante speeltafel met in het midden een opbergbak. Of een  speeltafel met een zand-en waterbak voor buiten.

Elke steigerhouten kinderspeeltafel is in diverse soorten steigerhout leverbaar. Voorbeelden van deze soorten ziet u als u de houtsoort aanklikt in het bestelmenu.

Is de standaard maat niet naar wens? Wij maken alles op maat!

Onze steigerhouten kinderspeeltafels  worden door professionele meubelmakers vervaardigd zodat wij alleen hoogwaardige producten leveren. Wij denken graag met u mee. Wij staan voor u klaar om samen een ontwerp te maken. Denk hierbij aan een tafel voor onder een schuin dak of een hoek.

Tevens is ons hout van de beste kwaliteit. Wij laten het terug drogen  tot 12-18%. Dat wil zeggen dat de kans op krimp tot een acceptabel niveau is. Zoals eerder genoemd leveren we de steigerhouten kinderspeeltafels splintervrij. U zou ook kunnen kiezen voor een MDF tafelblad. Dit is gemakkelijk te reinigen.

U heeft de  keuze uit verschillende standaard kleuren. Ook deze kunt u zien als u de button aanklikt van de kleurkeuze.

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.