Steigerhouten Bloembakken

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

6 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

6 artikel(en)

Steigerhouten bloembakken 

Een bloembak gemaakt van steigerhout geeft sfeer aan uw terras, tuin of balkon. Door het natuurlijke materiaal past het goed in alle soorten tuinen. Kleed daarom uw tuin gezellig aan met steigerhouten bloembakken, geschikt voor alle bloemen en planten waar uw tuin nog mooier van wordt. De bloembakken zijn tevens zeer geschikt als erf afscheiding of om een gezellige zithoek in uw tuin te creëren door de steigerhouten bloembak hier als afscheiding te gebruiken van bijvoorbeeld een ander gedeelte van de tuin.

Budget Living biedt diverse steigerhouten bloembakken aan, waarbij u kunt kiezen voor diverse formaten en kleuren. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten bloembak die bij uw tuin past. Heeft u nog twijfels over de kleur? Bestel dan een kleurstaal om een goede indruk te krijgen van het product gebeitst. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u ook nog zelf de naam bedenken van de bloembak!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.