Steigerhouten Kinderbedden

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

10 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

10 artikel(en)

Steigerhouten kinderbedden

Er komt een moment dat je peuter toe is aan een echt bed of je grote meid of vent toe is aan een groter bed met bijvoorbeeld een bureau. Een kinderbed van steigerhout is de trend van het moment en past goed in iedere stoere jongens- of romantische meidenkamer. Hierbij kun je denken aan een (half) hoogslaper of bedstee of een hoogslaper met bureau eronder.

Budget Living biedt een verschillende steigerhouten kinderbedden aan, met of zonder uitvalbeveiliging of bureau. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten kinderbed die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van het kinderbed!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.