Sokkels

AANBIEDING
steigerhout sokkel

Steigerhouten Sokkel Miriam

€ 45,00

Normale prijs: € 59,00

Steigerhouten sokkel op de foto afgebeeld in afmeting 43x43x120cm ( lxbxh) in verouderd steigerhout. Andere afmetingen uiteraard ook mogelijk. Mocht u kiezen voor nieuw steigerhout, denk dan aan een behandelkleur !

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke houtsoort u wenst. U kunt kiezen uit nieuw of verouderd hout. De kleuren op de foto zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kunt u gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Kies hier uw gewenste afmeting.
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd een gratis kleurstaal aanvragen via het contactformulier. De letter NH en VH achter de kleuren is een codering voor intern gebruik. NH=nieuw hout en VH= verouderd hout
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Deze eigentijdse steigerhouten sokkel kan dienen voor decoratie voor eventueel beelden of planten. Vaak worden deze voor tentoonstellingen gebruikt. Sokkels zijn al voor € 45,-- te verkrijgen. De vanaf prijs geldt voor een sokkel van 50cm hoog!!

Beoordelen

2 customer reviews

 1. zeer tevreden klant

  By Dennis Looijenstein November 15, 2019

  De steigerhouten sokkel die we besteld hebben voldoet helemaal aan onze verwachting! Daarnaast was de levering binnen 3 werkdagen en het mailcontact is vriendelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden!

 2. Zeer tevreden

  By Petra van der Looij October 25, 2018

  Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachting, op e-mails werd snel adequaat gereageerd, levering was snel en goed, ben zeer tevreden!!

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Sokkel Miriam