Steigerhouten Bedden

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

Artikelen 1 tot 16 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

Artikelen 1 tot 16 van 18 in totaal

  1. 1
  2. 2

Steigerhouten bedden

Wij hebben Steigerhouten bedden in allerlei maten en soorten.In onze eigen werkplaats maken vakkundige meubelmakers de mooiste bedden, ook voor u. We hebben eenpersoonsbedden,twijfelaars en tweepersoonsbedden van steigerhout. We hebben 2 soorten steigerhouten, namelijk nieuw vurenhout en verouderd vuren hout.

De twee soorten steigerhout kunnen gecombineerd worden met diverse kleuren beits of verf. Dus u kunt uw eigen draai geven aan het bed zodat dit bed prachtig staat in uw slaapkamer. We maken naast de eenpersoonsbedden,twijfelaars en tweepersoonsbedden van steigerhout ook mooie steigerhouten kajuitbedden, halfhoogslapers en hoogslapers. Steigerhouten bedden in combinatie met een stoer bureau, ladeblokjes of opbergladen op wielen.

Al onze steigerhouten bedden worden zorgvuldig geschuurd en splintervrij gemaakt. De bedden worden gedemonteerd geleverd in een aantal onderdelen, zoals hoofd en voeten bord, zijkanten, eventueel laden op wielen. Naast de steigerhouten bedden bieden wij ook lattenbodems ( rol of vaste lattenbodems), bedlinnen en matrassen in allerlei soorten aan. Dus u kunt uw steigerhouten bed helemaal compleet bestellen bij Budget Living ;)

Als u een leuk model op internet heeft gezien welke niet bij ons te vinden is, stuur gerust een foto van dit model en wij maken het voor u. U kunt uiteraard naast de steigerhouten bedden ook in dezelfde uitstraling een leuke kledingkast, speelhoek voor u kind. Wij zijn zeer goed in maatwerk bedden. Dus als u een afwijkende maat steigerhouten bed nodig bent, mail gerust uw wensen en u krijgt van ons keurig een snelle offerte. 

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.