Steigerhouten Kapstokken

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

4 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

4 artikel(en)

Steigerhouten Kapstokken

Bij een opgeruimde hal hoort een mooie kapstok als eye catcher. Ga eens voor een kapstok gemaakt van steigerhout of steigerbuizen. Het geeft de entree van de woning net even een andere binnenkomer met een stoere en robuuste uitstraling. Steigerhout past goed in ieder interieur, van strak tot landelijk en door het steigerhout te combineren met bijvoorbeeld steigerbuizen kiest u zelf hoe robuust u de kapstok wilt hebben.

Budget Living biedt diverse steigerhouten kapstokken aan, waarbij u zelf de afmeting kunt aangeven die bij uw hal passend is. We hebben diverse modellen met alleen steigerhout of gecombineerd met steigerbuizen. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten kapstok die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u ook nog zelf de naam bedenken van de kapstok!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.