Steigerhouten Eettafel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

16 artikel(en)

De trend van nu en geschikt in ieder interieur! Een eigentijdse steigerhouten tafel in je (woon)keuken, waaraan geleefd mag worden. Door hun robuuste uitstraling geeft een steigerhouten eettafel sfeer en karakter in huis. Heerlijk tafelen met familie of gezellig samen kletsen aan de tafel, dat wil toch iedereen.

Budget Living biedt een groot assortiment eettafels van steigerhout aan. Door de keuze uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen is er een tafel voor iedere (woon)keuken, groot of klein. Naast de eettafels van compleet steigerhout, bieden we ook eettafels aan van steigerbuizen gecombineerd met steigerhout. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van de tafel!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.