Steigerhouten Bureaus

NIEUW
steigerhouten. kinderbureau Base, verouderd hout en onbehandeld

Steigerhouten kinderbureau Base

€ 375,00

Steigerhouten kinderbureau BASE • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Helemaal geschuurd, nihil kans op splinters.

 • Op maat gemaakt.

 • Stoer en stevig gebouwd.


Over steigerhouten kinderbureau Base


Steigerhouten kinderbureau Base is prachtig, stevig en staat ontzettend stoer in de kinderkamer. Uw kind zal het zeker geen straf vinden om huiswerk te maken aan dit mooie steigerhouten bureau. Ook is kinderbureau Base een perfecte plek om heerlijk te tekenen en te knutselen. Met drie handige lades, twee liefelijke witte kastdeurtjes en kleine plankjes heeft uw kind veel opbergmogelijkheden. Maak dit stoere kinderbureau helemaal af met een steigerhouten stoel of kruk. De hoogte van het bureau is 75cm en het ladenblok is verrijdbaar met zwenkwielen.( ook zonder de zwenkwielen is mogelijk). Het opzetstuk is 55 cm hoog en 15cm diep. Het ladenblok is 40cm breed.


Maak steigerhouten kinderbureau helemaal zoals u dat wilt! 


Bij Budget Living kunt u dit steigerhouten kinderbureau helemaal aanpassen naar uw smaak. Kies bijvoorbeeld voor nieuw of verouderd steigerhout en bepaal welke kleur beits of verf u graag wilt!


Neem contact met ons op als u wilt informeren naar alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u het perfecte steigerhouten kinderbureau krijgt.


Andere suggesties:


GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen uit 2 maten waarin wij dit kinderbureau aanbieden
  Hie
  Hier kiest u of u wel of geen zwenkwielen onder het ledenblok wenst, en wat voor greep erop de laden moet komen. In het diertje van de opbouw komt standaard gatsparing in van 25mm.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten kinderbureau Base

Dit prachtige, stevige steigerhouten kinderbureau staat erg stoer in de kinderkamer. Huiswerk maken is zeker geen straf aan dit bureau van steigerhout, maar het is ook een ontzettend fijne plek om lekker te tekenen en te knutselen. Aan de rechterkant van het bureau heeft uw kind drie handige opberglades voor speelgoed, huiswerk en andere bureauaccessoires. Wij frezen en schuren dit kinderbureau helemaal glad, zodat de kans op splinters nihil is. Maak steigerhouten kinderbureau Base helemaal af met het mooie bijpassende opzetstuk. Die heeft twee liefelijke witte kastdeurtjes met daartussen twee kleine opbergplankjes. Maak dit stevige en stoere kinderbureau helemaal af met een steigerhouten stoel of kruk.

 • Direct online samenstellen en bestellen.
 • Speciaal voor u op maat gemaakt.
 • Deuren opzetstuk in dekkend wit.
 • Helemaal glad geschuurd, nihil kans op splinters.
 • Verkrijgbaar in diverse soorten steigerhout en kleuren beits.
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten kinderbureau Base heeft een standaardafmeting van 120x58x75 centimeter en is gemaakt van verouderd hout zonder beitsbehandeling. U maakt dit stoere kinderbureau helemaal af met het bijpassende opzetstuk. Het opzetstuk is 55 centimeter hoog en 15 centimeter diep.  Bij Budget Living kunt u dit steigerhouten kinderbureau geheel op maakt laten maken. Kies uw eigen afmeting. Zo heeft u altijd het bureau dat perfect past in de kamer van uw kind. 

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt over dit steigerhouten bureau.

Beoordelen

1 customer reviews

 1. Zeer slim ontworpen en uitermate netjes verzonden

  By Gijs van Dinther January 21, 2022

  Wij hadden gekozen beide bureau's in onderdelen te laten leveren ivm klein trapgat. De diverse onderdelen van de bureau's waren zeer zorgvuldig verpakt en alles was keurig gelabeld wat waar moest komen. Alles was netjes voorgeboord en alle houten panelen pasten keurig. Ook het ladekastje schuift precies over de onderlatjes heen, waardoor het een zeer strak bureau is. Dikke pluim en boven verwachting.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten kinderbureau Base

Verwante producten