Steigerhouten Bureaus

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Steigerhouten bureau

Op zoek naar een mooi Ssteigerhouten bureau voor de kinderkamer of juist een steigerhoutenbureau om een prettige thuiswerkplek te creëren? Een steigerhouten bureau is helemaal de trend van nu en staat mooi in iedere kamer of interieur. Een steigerhouten bureau voor de kinderkamer is stevig en past zowel in een stoere als romantische kinderkamer. Daarnaast kan een steigerhouten bureau ook voor jezelf een fijne werkplek zijn aan om te werken. Met accessoires en een mooie bureaulamp geeft een bureau van steigerhout een creatieve en knusse werkplek.

Budget Living biedt diverse steigerhouten bureaus aan, voor u zelf of de kinderkamer. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten bureau die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u ook nog zelf de naam bedenken van de bureau!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.  

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.