Steigerhouten Eettafel

Steigerhouten Kloostertafel

Schrijf de eerste review over dit product

€ 245,00

 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Speciaal voor u op maat gemaakt.

 • Standaard gedemonteerd geleverd, eenvoudige montage.

 • Leverbaar in heel Nederland.

 • De tafel op de foto is 240cm lang en behandeld met een witte beits (verouderd hout)


Steigerhouten Kloostertafel


Deze tafel is écht een pronkstuk voor uw woonkamer. Deze eettafel is een Eye cather welke zeker niet misstaat in uw eetkamer. Het is een ideale tafel om gezellig koffie of thee aan te drinken, te eten of comfortabel te werken. De robuuste poot is vakkunig gemaakt. Dat is nou hét voordeel van Budget Living. Wij maken uw steigerhouten tafel helemaal op maat. Kies uw eigen afmetingen, houtsoort, behandeling, onderhoud en levermanier. 


Wilt u een steigerhouten meubel dat niet in ons assortiment staat? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 


Andere suggesties:De inschuifhoogte van 67 cm is aan te passen indien dit nodig is vanwege de hoogte van de armleuningen van uw stoelen.


**Op zoek naar een tafel met levering binnen 3 weken? Bezoek dan TopMeubel Steigerhout voor onze steigerhout meubelen uit voorraad**


Tip: Als u een bankje er bij wilt bestellen dan moet u het volgende weten: • De ruimte tussen de poten van de tafel is de lengte van de tafel minus 40cm. Bijvoorbeeld bij een steigerhouten eettafel van 240cm lang kunt u een lengte van 200cm of minder aanhouden voor uw zitbank. Kijk ook bij onze mooie zitbanken en stoelen.


De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s  Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 


De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.


 


 


 


 


 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw, gebruikt of verouderd hout. De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 213 cm wenst dan kiest u voor 220 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
Bijv u wilt de lengte 213 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 220 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Standaard wordt de tafel in zijn geheel afgeleverd bij u. Mocht het zo zijn dat de tafel bij u niet door een deurskozijn(en) of opgangen gaat passen leveren wij hem in onderdelen af. U dient dan zelf de tafel te monteren. (schroeven e.d worden er bij geleverd).
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Steigerhouten Kloostertafel

Deze mooie Steigerhouten Kloostertafel is door zijn mooie authentiek uitstraling.  Het mooie rechte onderstel is solide gemaakt, de poten zijn 12 x12 cm dik. De steunbalk zorgt ervoor dat de tafel  voor een lange tijd stabiel blijft.  Bij Budget Living maken wij uw steigerhouten tafel helemaal op maat.

Een tafel die past in elk interieur met een ‘Budget’ prijs.

✓Ook verkrijgbaar in naturel hout, eventueel gebeitst

✓Standaard gedemonteerd geleverd, eenvoudige montage

✓Leverbaar in heel Nederland.

✓Onderschuifhoogte is 67cm !!

Behandeling en afmetingen


Wij kunnen de steigerhouten Kloostertafel  eenvoudig aanpassen in hoogte aanpassen voor de armleuningen van uw stoelen. De standaardhoogte is 76 centimeter. Deze steigerhouten tafel kunt u kiezen in twee houtstijlen: nieuw of verouderd. Ook afmetingen, behandelingen en extra opties kunt u naar wens samenstellen. Zo heeft u altijd een unieke tafel die helemaal past bij uw interieur. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eetkamertafel helemaal op maat te laten maken. Kies uw eigen houtsoort, afmetingen, behandelingen en extra opties. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

De steigerhouten Kloostertafel  wordt  gemonteerd afgeleverd, maar indien hij gedemonteerd geleverd moet worden i.v.m. smalle doorgangen of trappen dan kunt u dit aangeven in de opties.

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld.  U kunt de Steigerhouten Kloostertafel samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Kloostertafel

Verwante producten