Steigerhouten kindermeubels

Steigerhouten Kinderspeeltafel Basic

Schrijf de eerste review over dit product

€ 89,00

 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Stoer, stevig en zeer veelzijdig.

 • Hoogte ideaal voor de oudere kinderen

 • Minimalistisch design. 

 • Geheel splintervrij!

 • Helemaal op maat en geschikt voor ieder interieur.

 • Leverbaar in heel Nederland.


Steigerhouten kindertafel Basic


Deze eigentijdse, stoere steigerhouten kindertafel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur. Binnen de kortste keer is kindertafel Basic de favoriete knutsel- en tekenplek van uw kind. Urenlang speelplezier gegarandeerd!  Wij snappen dat uw kind veilig moet kunnen spelen, daarom schuren en frezen het steigerhouten meubel van top tot teen. U kunt alle kanten op met dit meubel! Kies voor een ander soort steigerhout, andere afmetingen, een mooie beitsbehandeling of een kleur verf en maak het bureau helemaal af met een eenvoudige, stoere steigerhouten kruk, zoals steigerhouten kruk Misha


In het optiemenu kunt u steigerhouten kindertafel Basic helemaal naar wens samenstellen. Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Andere suggesties:De diepte en hoogte zijn standaard tenzij u zelf anders wenst. De diepte is 44cm en de hoogte is 65 cm. De ruimte tussen de zijkanten in is de lengte - 16 cm. Voor de beapling voor het aantal krukjes belangrijk om cte weten. De krukjes zijn 35 cm breed en u moet minimaal 50 cm ruimte rekenen om genoeg 'bewegingsruimte' te creeeren.


Gebruik onze vernieuwe optielijst om zelf eenvoudig uw eigen set samen te stellen. Als u vragen heeft klikt dan op de "Stel uw vraag over dit product " knop! Snelle response gegarandeerd!


 


 


 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke soort hout u wenst. U kan kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout.
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 113 cm wenst dan kiest u voor 120 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Speeltafel afmeting vanaf 130 cm dan zijn er 2 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven. Hoogte = 32cm !!!
  Tafel afmeting vanaf 130 cm dan zijn er 2 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven.Hoogte = 32cm !!!
  De opbergbak past precies onder de tafel
Bijv u wilt de lengte 113 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 120 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Fijn spelen is veilig spelen. Steigerhouten kindertafel Basic is helemaal splintervrij én zeer stevig en robuust. Door het minimalistische design past deze kindertafel van steigerhout in vrijwel ieder interieur. U kunt alle kanten op met dit steigerhouten meubel! Kies voor een ander soort steigerhout, andere afmetingen en een mooie beitsbehandeling of een kleur verf. Deze prachtige steigerhouten kindertafel maakt u helemaal af met een eenvoudige, stoere steigerhouten kruk, bijvoorbeeld steigerhouten kruk Misha. U kunt zelfs deze stoere kindertafel gebruiken als handig zitbankje! Wat u ook wilt, bij Budget Living maken wij uw steigerhouten meubels. 

 • Direct online samenstellen en bestellen.
 • Minimalistisch design. 
 • Geheel splintervrij!
 • Helemaal op maat en geschikt voor ieder interieur.
 • Leverbaar in heel Nederland.

Afmetingen en behandelingen 


Steigerhouten kindertafel Basic is standaard 100x40x65 centimeter ( lengte x breedte x hoogte) en gemaakt van nieuw en onbehandeld steigerhout. Liever een ander soort steigerhout? Geen probleem. Via het keuzemenu kunt u uw steigerhouten kindertafel helemaal zelf

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s). U kunt de speetafel Basic samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

De steigerhouten kinderspeeltafel Basic  wordt in zijn geheel afgeleverd, dus direct genieten van uw aankoop ;)

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Kinderspeeltafel Basic