Steigerhouten Kinderspeeltafels

Steigerhouten Kinderspeeltafel ANJA

Schrijf de eerste review over dit product

€ 185,00

 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Ladeblokje zowel links als rechts te plaatsen.

 • Mooie, speelse details in grepen!

 • Extra’s, bijvoorbeeld krukjes, stoeltjes, opbergbakken. 

 • Gladde afwerking en op maat gemaakt.

 • Leverbaar in heel Nederland.


Eindeloos speelplezier met steigerhouten kinderspeeltafel Anja


Steigerhouten kinderspeeltafel Anja is een lange, stoere speeltafel waar uw kinderen met veel plezier urenlang kunnen knutselen en tekenen. Extra mooi zijn de speelse details in de greep van de laden. Deze kunt u laten maken in de vorm van een stoere ster of schattig hartje. Het ladenblok kunt u zowel links, rechts of op beide zeiden laten plaatsen. Liever planken dan laatjes? Ook dat kan! De eigentijdse, stoere speeltafel heeft geen schroefgaten in het blad en is helemaal glad afgewerkt. Zo kunnen uw kinderen veilig spelen aan hun favoriete tafel! Maak uw steigerhouten kinderspeeltafel Anja helemaal af met bijpassende steigerhouten krukje Misha of steigerhouten krukje Rond met mooie details. Wij maken steigerhouten kinderspeeltafel Anja helemaal op maat! In het optiemenu kunt u de kinderspeeltafel exact naar wens samenstellen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.Andere suggesties:
De diepte en hoogte zijn standaard tenzij u zelf anders wenst. De diepte is 40 cm en de hoogte is 55 cm. Bij speeltafel afmeting van 150 cm breed ( inclusief ladeblok) en hoger zijn er 2 of 3 krukjes (Misha of Levi) mogelijk. Bij kleinere afmeting kan er voor 1 gekozen worden.


Gebruik onze vernieuwe optielijst om zelf eenvoudig uw eigen set samen te stellen. Als u vragen heeft klikt dan op de "Stel uw vraag over dit product " knop! Snelle response gegarandeerd!


 


 


 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke soort hout u wenst. U kan kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout.
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 113 cm wenst dan kiest u voor 120 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Hier kunt u aangeven aan welke kant u het ladenblok wenst
  Hier kunt u kiezen welke greep u wenst. Indien u kiest voor geen greep dan gaan wij ervan uit dat u er zelf een greep op doet.
  Speeltafel afmeting vanaf 130 cm dan zijn er 3 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven.
  Tafel afmeting vanaf 130 cm dan zijn er 3 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven.
Bijv u wilt de lengte 113 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 120 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Steigerhouten kinderspeeltafel Anja is een lange, stoere speeltafel waar uw kinderen met veel plezier urenlang kunnen knutselen en tekenen. Door het handige ladenblok links, rechts of aan beide kanten, kunt u makkelijk al het speelgoed opbergen. Extra mooi zijn de schattige details in de greep van de laden. Deze kunt u laten maken in de vorm van een ster of hartje. Liever planken dan laatjes? Ook dat kan! De eigentijdse, stoere kinderspeeltafel heeft geen schroefgaten in het blad én is geheel glad gemaakt. Zo kunnen uw kinderen veilig spelen aan hun favoriete tafel! Maak steigerhouten kinderspeeltafel Anja helemaal af met bijpassende steigerhouten krukje Misha of steigerhouten krukje Rond met mooie details.

Direct online samenstellen en bestellen.
Ladeblokje zowel links als rechts te plaatsen.
Extra’s, bijvoorbeeld krukjes, stoeltjes, opbergdozen.
Gladde afwerking en op maat gemaakt.
Leverbaar in heel Nederland.
Snelle levering in heel Nederland.

Kinderspeeltafel op maat gemaakt! 


Steigerhouten kinderspeeltafel Anja is gemaakt van nieuw steigerhout met een heldere witte beitsbehandeling. De standaardafmeting van de kinderspeeltafel is 150x39x55/72cm (lxdxh) centimeter (inclusief ladenblok). Het ladenblok zelf heeft een standaardafmeting van 72x33x39 centimeter (hxbxd)). Bij Budget Living maken wij alles voor u op maat en naar wens. Dus wilt u liever een ander houtsoort of beitsbehandeling? Dat kan! Ook wanneer u de steigerhouten kinderspeeltafel Anja in een ander formaat wil, kunt u terecht bij Budget Living. Dit meubel wordt in delen geleverd, maar is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Door het duurzame materiaal gaat deze kinderspeeltafel jarenlang mee. Wilt u na een aantal jaar iets anders? Laat uw tafel gerust behandelen met een prachtige beits of lak van Budget Living.

Steigerhouten kinderspeeltafel Anja maken wij geheel op maat! Geef in de optielijst de afmetingen door of neem gerust contact met ons op.

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s zoals laden, of ed. ) U kunt de kinderspeeltafel Anja samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

De steigerhouten kinderspeeltafel Anja wordt in zijn geheel afgeleverd, dus direct genieten van uw aankoop ;)

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Kinderspeeltafel ANJA