Steigerhouten Bureaus

Steigerhouten kinderbureau met stoel

Schrijf de eerste review over dit product

€ 279,00

Steigerhouten kinderbureau met stoel • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Helemaal op maat gemaakt.

 • Stoer en praktisch.

 • verplaatsbaar 

 • Ideaal om te spelen of huiswerk te maken.

 • Leverbaar in heel Nederland en Belgie 


Over steigerhouten kinderbureau met Stoel 


Dit stoere en leuke steigerhouten kinderbureau zorgt voor een warme en tijdloze uitstraling in uw kinderkamer. Met bijpassende stoel heeft u twee vliegen in een klap. De wielen kunt u ook weglaten in uw bestelling. Dit geldt eventueel ook voor het stoeltje.


Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij geven u altijd passend en persoonlijk advies. 


Andere suggesties: 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke soort hout u wenst. U kan kiezen uit nieuw of verouderd Steigerhout.
  Hier kunt u ervoor kiezen of u de set met of zonder stoel wenst
  Hier kunt u kiezen of u wel og geen wielen onder het kinderbureau wenst. De hoogte is met en zonder wielen 70 cm hoog.
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd een gratis kleurstaal aanvragen via het contactformulier. De letter NH en VH achter de kleuren is een codering voor intern gebruik. NH=nieuw hout en VH= verouderd hout
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Steigerhouten kinderbureau met stoel 

Dit prachtige setje mag u uw kind niet onthouden, hoe creatief kan uw kind hier aan kleuren, tekenen of lekker spelen met lego of playmobiel. Of zijn of haar eerste rekensommen op maken. Door de handige wieltjes onder het bureau is het makkelij kte verplaatsten als dit nodig is. U kunt het steigerhouten bureau ook zonder de wielen bestellen. Een handige voetsteun waar uw kind de voeten op kan laten rusten. 

Het bureau is stevig en tegelijkertijd ontzettend zacht. Wij schuren en frezen het hele bureau zodat uw kind nihil kans heeft op splinters. Dat is wel zo prettig.

Bij Budget Living kunt u zelf het soort steigerhout kiezen, de afmetingen bepalen en uw kinderbureau laten behandelen met een lak- of beitsbehandeling. 

 • Stoer en sierlijk.
 • zwarte handgreep
 • Ook verkrijgbaar in andere formaten.
 • Beits- of verfbehandeling optioneel.
 • Leverbaar in heel Nederland.
 • Gemonteerd geleverd

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten kinderbureau met stoel op de foto is gemaakt van verouderd steigerhout dat onbehandeld is. De standaardafmetingen zijn 100x60x70 centimeter ( lxbxh).Het steigerhouten kinderbureau heeft een voetensteunplank en een handige zwenkwielen. Het kinderstoeltje heeft een afmeting van 40x40x45cm (lxbxh). De rugleuning hoogte is 85cm. De zwenkwielen kunnen op de rem gezet worden. Diameter van de wielen is 50mm.

Wij schuren en frezen wij het steigerhouten kinderbureau helemaal, zodat uw kind vrijwel geen kans heeft op vervelende splinters. Dat is wel zo fijn.

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten kinderbureau met stoel

You might also like...