Steigerhouten Bedden

Steigerhouten tweepersoonsbed Charme

Schrijf de eerste review over dit product

€ 340,00

Steigerhouten tweepersoonsbed Charme • Stevig en robuust.

 • Speciaal op voor u op maat gemaakt.

 • Stoere, landelijke uitstraling.

 • Inclusief 2 x 4 stoere opbergfruitkistjes. ( klasse B, naturel)

 • Verschillende houtsoorten en behandelingen mogelijk.


Steigerhouten tweepersoonsbed Charme


Het steigerhouten tweepersoonsbed Charme is stevig, strak en robuust. Door de lage instaprand stapt u makkelijk in en uit uw bed. Laat u charmeren door de vele robuuste en stoere opbergfruitkistjes die zorgen voor een mooi contrast en een landelijk effect in uw slaapkamer. Het steigerhouten hoofdbord zorgt voor extra steun en uitstraling. Wilt u zelf uw steigerhouten tweepersoonsbed samenstellen? Dat kan bij Budget Living! 


Elk bed dat door ons gemaakt wordt gedemonteerd afgeleverd. U dient m.b.v. een eventuele handleiding het bed zelf te monteren. Uit jarenlange ervaring is montage voor iedereen goed te doen. Mocht u er niet uitkomen dan zullen we u altijd helpen middels aanwijzingen via telefoon/ WhatsApp of mail. Succes ;)


Wilt u andere afmetingen en een andere houtsoort of behandeling? Geef dat aan in het optiemenu of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


Andere suggesties:
GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw, gebruikt of verouderd hout.
  Hier kunt u kiezen welke matras maat u wenst.
  De kleuren die u ziet verschijnen zijn puur indicatief. voor extra duidelijkheid kunt u kleurstalen aanvragen middels de knop KLEURSTALEN.
  Hier kunt u kiezen voor verschillende lattenbodems.
  Hier kunt u kiezen uit oude fruitkratjes of dekkend witte kratjes
  Hier kunt u uw bijpassende bedlinnen bestellen voor uw afmeting bed. Stel u kiest een bed met matrasmaat 90x200cm, dan zorgen wij dat als u bijvoorbeeld kiest voor hoeslaken dat de juiste erbij komt.
  Wij bieden hoogwaardige matrassen aan. We hebben zowel goedkope als iets duurdere matrassen.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

 Alles over steigerhouten bed Charme

Dit charmante steigerhouten tweepersoonsbed is stevig, strak en robuust. Door de lage instaprand van 60 centimeter, stapt u makkelijk in en uit bed. Laat u charmeren door de vele opbergfruitkistjes die zorgen voor een mooi contrast en een landelijk effect in uw slaapkamer. Het steigerhouten hoofdbord zorgt voor extra steun en uitstraling. Het voordeel van Budget Living is dat u zelf uw steigerhouten bed kunt samenstellen. Kies voor een andere houtsoort, zoals nieuw, verouderd of gebruikt steigerhout. Of ga voor een speciale beitsbehandeling of bijpassende nachtkastjes! 

 • Stevig en robuust.
 • Speciaal op voor u op maat gemaakt.
 • Stoere, landelijke uitstraling.
 • Inclusief opbergfruitkistjes.
 • Verschillende houtsoorten en behandelingen mogelijk.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten tweepersoonsbed Charme op de foto heeft een afmeting van 220x188x60 centimeter. De instaphoogte is 60 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 85 centimeter. Het steigerhouten tweepersoonsbed Charme is gemaakt van nieuw steigerhout dat onbehandeld is. Bij Budget Living denken we graag met u mee. Wilt u andere afmetingen of houtsoort en behandeling? Neem dan gerust contact met ons op. 

Afmeting van het tweepersoonsbed Charme bij een matrasmaat van 140x200cm : 220x148x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)

 • 120x200cm : 220x128x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 140x200cm : 220x148x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 160x200cm : 220x168x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 180x200cm : 220x188x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)

 • 120x210cm : 230x128x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 140x210cm : 230x148x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 160x210cm : 230x168x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)
 • 180x210cm : 230x188x60cm (lengte x breedte x hoogte bedrand)

**De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s zoals laden, nachtkastje of ed. ) U kunt het bed samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

**De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten tweepersoonsbed Charme