Steigerhouten Zitbanken

Steigerhouten Zitbank Gijs

Schrijf de eerste review over dit product

€ 135,00

 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Zachte en lichte uitstraling.

 • Stevig, strak en sierlijk.

 • Verkrijgbaar met bijpassend kussen.

 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.

 • Veel mogelijkheden in beitsbehandelingen.

 • Leverbaar in heel Nederland.Steigerhouten zitbank Gijs


Steigerhouten zitbankje Gijs is eenvoudig en heeft een zachte en lichte uitstraling. Dit bankje van steigerhout is ontzettend veelzijdig. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken in uw tuin om heerlijk te genieten van de zon of juist als zitbank tegen uw wand in combinatie met een van onze tafels. Zo creëert u niet alleen meer zitplaatsen, maar ook een uitnodigende en comfortabele sfeer. Maak uw steigerhouten zitbank Gijs helemaal af met aangename kussens die u eenvoudig via het optiemenu kunt bestellen. De afwerking van dit zitbankje is vakkundig gemaakt met de vele scheve hoeken. 


Wilt u iets specifieks met uw bankje van steigerhout? Laat het ons weten! 


Wij maken uw steigerhouten zitbank namelijk helemaal op maat. Dát is het voordeel van Budget Living! Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw wensen en geven passend advies!


Andere suggesties:De steigerhouten zitbank Gijs wordt in zijn geheel afgeleverd, dus direct genieten van uw aankoop ;) 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw of verouderd hout.
  Hier kunt u de lengte uitkiezen die u wenst. Mocht de lengte er niet bij staan dan kunt u in de optie 'Kies uw eigen lengte' de juiste maat opgeven. Wel dient u een standaardlengte uit te kiezen die er het dichts in de buurt komt. Voorbeeld: u wenst een lengte van 130cm, dan kiest u eerst voor de lengte van 120cm en vervolgens vult u bij de optie 'kies uw eigen lengte 130cm in.
  De kleuren die u ziet verschijnen zijn puur indicatief. voor extra duidelijkheid kunt u kleurstalen aanvragen middels de knop KLEURSTALEN.
  Hier kunt u ervoor kiezen om een strak zitkussen erbij te bestellen. Olefin stof is een hoogwaardige stof welke ook uitgewassen aan worden. U kunt de hoes om de vulling halen om vervolgens de hoes te kunnen wassen.
  Hier kunt u de kleur kiezen van het kussen. We hebben een selectie gemaakt van de meest gekozen kleuren . Mocht u toch een andere kleur wensen dan kunt u ons via de contact knop de wens doorgeven.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten zitbank Gijs

Steigerhouten zitbank Gijs is sierlijk en heeft landelijke uitstraling. Deze zitbank van steigerhout heeft veel plek om te zitten met zijn  Leg heerlijke comfortabele kussen op het steigerhouten meubel en plaats het in uw woning aan een robuuste steigerhouten tafel of juist in de tuin. De stevige steigerhouten rugleuning zorgt voor extra comfort. Door onze vakmanschap hebben we een sierlijke zijkant/poot gecreerd met vele scheve snijvlakken wat deze zitbank Gijs onderscheid van ander zitbanken.

Uw steigerhouten zitbank helemaal op maat!

Bij Budget Living maken wij uw steigerhouten zitbank helemaal op maat. Dus, wilt u een ander formaat, soort steigerhout of een andere behandeling? Laat het ons gerust weten! Wij zorgen ervoor dat u de steigerhouten zitbank krijgt die u wenst. 

 • Strakke en landelijke uitstraling. 
 • De zitdiepte is 40cm, zithoogte is 47cm 
 • Veel opbergruimte met stevige deksel.
 • Keuze uit diverse afmetingen en soorten steigerhout.
 • Maak helemaal af met een beits of verfkleur.
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten zitbank Gijs is standaard 120x57x47  (lxbxh) centimeter en gemaakt van nieuw, onbehandeld hout. De zithoogte van steigerhoutenbank Gijs is 47 centimeter. Wilt u een grotere steigerhouten zitbank? Dat is mogelijk! Via het keuzemenu kunt u uw steigerhouten zitbank helemaal samenstellen zoals u wilt. Staan uw gewenste afmetingen er niet tussen? Of wilt u liever een ander soort steigerhout of beitsbehandeling? Laat het ons vooral weten! Bij Budget Living zijn de mogelijkheden eindeloos. 

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s o.i.d. ). Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

Houd voor de plaatsing rekening met trappenhuizen, deurkozijnen, trapgaten etc.

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Zitbank Gijs

Verwante producten