Steigerhouten Zitbanken

Steigerhouten zitbank Smoke

Schrijf de eerste review over dit product

€ 115,00 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Stoere en robuuste uitstraling.

 • Optioneel ingebouwde asbak en zwevende tafeltjes. 

 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.

 • Veel mogelijkheden in beitsbehandelingen.

 • Leverbaar in heel Nederland.Steigerhouten zitbank Smoke: dé perfecte rokersbank


Bent u een roker? Dan spendeert u waarschijnlijk veel tijd in de garage, de tuin of onder de overkapping. Budget Living heeft speciaal voor u een fantastische bank ontworpen, zodat u comfortabel buiten kunt roken. Steigerhouten zitbank Smoke is dé zitbank voor rokers.  


Steigerhouten zitbank Smoke is stoer en robuust met tegelijkertijd een warme en uitnodigende uitstraling. Daarnaast zit deze zitbank van steigerhout zacht en ontzettend prettig, omdat wij het van top tot teen helemaal schuren en frezen. Maak uw steigerhouten bank helemaal af met ingebouwde asbak en zwevende tafeltjes voor uw drankjes.


Bij elke bank zal er 1 stuks asbakhouder geplaatst worden. In de optie's kunt u kiezen aanwelke zijde deze moet komen te hangen. U kunt tegen een kleine meerpijs ervoor kiezen om eventueel 2 asbakhouders te hebben. De armtafels zijn optioneel. 


Heeft u specifieke wensen voor uw bank van steigerhout? Laat het ons weten! 


Wij maken uw steigerhouten zitbank helemaal op maat. Dát is het voordeel van Budget Living! Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw wensen en geven vakkundig advies!


Andere suggesties:
De bank met asbak ( op de foto 240 cm lang) is donker grijs gebeits en gemaakt van nieuw hout. 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw of verouderd hout.
  Hier kunt u de lengte uitkiezen die u wenst. Mocht de lengte er niet bij staan dan kunt u in de optie 'Kies uw eigen lengte' de juiste maat opgeven. Wel dient u een standaardlengte uit te kiezen die er het dichts in de buurt komt. Voorbeeld: u wenst een lengte van 130cm, dan kiest u eerst voor de lengte van 120cm en vervolgens vult u bij de optie 'kies uw eigen lengte 130cm in.
  De kleuren die u ziet verschijnen zijn puur indicatief. voor extra duidelijkheid kunt u kleurstalen aanvragen middels de knop KLEURSTALEN.
  Hier kunt u ervoor kiezen of u de asbakhouders en/of armtafel(s) wenst
  Hier kunt u ervoor kiezen om een strak zitkussen erbij te bestellen. Olefin stof is een hoogwaardige stof welke ook uitgewassen aan worden. U kunt de hoes om de vulling halen om vervolgens de hoes te kunnen wassen.
  Hier kunt u de kleur kiezen van het kussen. We hebben een selectie gemaakt van de meest gekozen kleuren . Mocht u toch een andere kleur wensen dan kunt u ons via de contact knop de wens doorgeven.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten zitbank Smoke

Bent u een roker? Dan spendeert u waarschijnlijk veel tijd in de garage, de tuin of onder de overkapping. Budget Living heeft speciaal voor u een fantastische bank ontworpen, zodat u comfortabel buiten kunt roken. Steigerhouten zitbank Smoke is dé zitbank voor rokers. Aan de zijkant heeft deze bank van steigerhout een handige ingebouwde asbak en zwevende tafeltjes. Hier kunt u met gemak uw koffie of ander drankje op kwijt. Door bijvoorbeeld een  donkergrijze beitsbehandeling krijgt deze steigerhouten bank een stoere en robuuste uitstraling. Tegelijkertijd zit steigerhouten zitbank Smoke heerlijke zacht en prettig. Wij schuren en frezen deze bank namelijk helemaal, zodat u geen kans heeft op splinters!  

Uw steigerhouten bank helemaal op maat

Laat uw steigerhouten bank helemaal op maat maken bij Budget Living. Wilt u een ander formaat, soort steigerhout of een andere behandeling? Laat het ons gerust weten! Wij zorgen ervoor dat u het steigerhouten bankje krijgt die u wilt en helemaal bij u past.

 • Stevig en stoer.
 • Inclusief rug- en armleuning.
 • Optioneel ingebouwde asbak. 
 • Keuze uit diverse afmetingen en soorten steigerhout.
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen


Steigerhouten bankje Smoke heeft een standaardafmeting van
120 centimeter en is gemaakt van nieuw steigerhout onbehandeld. Optioneel is het bijzetstuk met ingebouwde asbak.

De steigerhouten zitbank op de foto is 240 centimeter lang en is behandeld met een donker grijze beits.

Uiteraard is de zitbank Smoke in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Specifieke wensen? Geef het aan ons door en wij bespreken met u de mogelijkheden. Laat uw steigerhouten zitbank behandelen met een goede beits, dan heeft u nog lang plezier van deze prachtige steigerhouten bank! Steigerhouten zitbank Smoke leveren wij in een geheel en schuren en frezen het meubel van steigerhout helemaal, zodat u geen kans heeft op splinters.

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s zoals armtafeltje o.i.d.. ) U kunt de zitbank  samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

De steigerhouten zitbank Smoke wordt in zijn geheel afgeleverd, dus direct genieten van uw aankoop ;)

Houd wél rekening met trappenhuizen, deurkozijnen, trapgaten etc. voor de plaatsing.

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten zitbank Smoke