Steigerhouten kindermeubels

AANBIEDING
Steigerhouten Kinderspeeltafel Jorg, nieuw hout en donker grijs, met 4 krukjes Mischa

Steigerhouten Kinderspeeltafel Jorg

Schrijf de eerste review over dit product

€ 145,00

Normale prijs: € 185,00

Een leuke zitplek voor meerdere kinderen van steigerhout gemaakt . Door er eventueel krukjes en/of bankje bij te bestellen kunnen uw kinderen op hun speelse gemak uren lang plezier hebben aan deze steigerhouten kinderspeeltafel. Het steigerhouten blad is 85cm breed/diep waardoor er veel speelruimte is.  U kunt uw eigen afmeting eenvoudig aangeven in de onderstaande optielijst. Gebruikt de  informatie knop als u extra informatie wilt.  Zowel de krukjes mischa en levi ( met rugleuning) en het zitbankje hebben een hoogte van 35cm. Door de hogere maat kunnen ook oudere kinderen er nog prima op zitten.  • Ideaal voor meedere kinderen 

 • Door het brede bald veel speelruimte

 • Geen schroefgaten in het blad

 • Frontlijst en achterlijst in verstek en kan dus ook haaks in de ruimte gezet worden

 • Exact uw eigen afmeting

 • Aan te vullen met krukjes, met of zonder rugleuning en/of bankje

 • Goed geschuurd voor een gladde afwerking!De diepte en hoogte zijn standaard tenzij u zelf anders wenst. De diepte is 85 cm en de hoogte is 65 cm. Bij speeltafel afmeting van 120 cm breed en hoger zijn er 2 of meer krukjes (Misha of Levi) mogelijk en een bankje van 100cm lang. De lijsten die op de voor en achterkant gemonteerd zijn zijn 7,5 cm breed. Dus bij een tafel van 100cm lang past bijvoorbeeld alleen een bankje van 75cm lang, of twee krukjes mischa/levi. Bij een tafel van 200cm lang passen dus alle bankjes tot een lengte van 175cm. ( 200cm - (2x7,5cm voor het lijstwerk) = 185cm. Om wat schuif ruimte te hebben met het bankje adviseren wij u dus geen 185 cm lange bank maar 175cm. 


Gebruik onze vernieuwe optielijst om zelf eenvoudig uw eigen set samen te stellen. Als u vragen heeft klikt dan op de "Stel uw vraag over dit product " knop! Snelle response gegarandeerd!


 


 


 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw, gebruikt of verouderd hout.
  Lengte x Breedte x Hoogte in cm
Bijv u wilt de lengte 213 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 220 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Speeltafel afmeting vanaf 150 cm dan zijn er 3 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven. De krukjes kunnen ruim staan dan. Hoogte krukjes is 35 cm. De afmeting 35x35x35cm ( lxbxh).
  Speeltafel afmeting vanaf 150 cm dan zijn er 3 krukjes mogelijk. Kies onbehandeld of met behandeling zoals hierboven aangegeven. De krukjes kunnen ruim staan dan. Hoogte krukjes is 35 cm. De afmeting 35x35x35/60cm ( lxbxh). Steigerhouten krukje Levi heeft een rugeluning t.o.v. mischa.
  De lengte van het steigerhouten bankje kunt u hieronder selecteren. Indien u kiest voor BEHANDELD dan gaan wij uit van de kleur die u gekozen heeft bij de tafel. Wilt u andere kleuren dan kunt u ons mailen via [email protected] Het steigerhouten bankje is 40cm breed en net als de krukjes 35 cm hoog!!
  Deze handige leuke opbergbak is gemaakt van steigerhout. De bak is makkelijk te verplaatsen door de kunststof wielen die er standaard onder komen. De greep ( gemaakt van henna touw) wordt aan 1 kant geplaatst. De afmeting is 50x40x57cm ( lxdxh). De bak past strak onder de tafel.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

 

Materiaal:

Gebruikt (A-klasse oud vurenhout) hout wat door ons kritisch geselecteerd en gedroogd is. Ook kan het steigerhouten meubel van nieuw of verouderd hout gemaakt worden.

Werkwijze

Wij schuren en frezen (de zijkanten) het gebruikte en nieuwe steigerhout optimaal en zorgen ervoor dat de kans op splinters bijna nihil is.

Afmeting:

is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Staat uw afmeting er niet tussen klik dan hier voor een offerte-aanvraag. Snelle respons gegarandeerd.

Model:

Deze kinderspeeltafel is een ideale speelplek voor u kinderen. De set kan geleverd worden met krukjes en een bijpassend bankje.
Levering:

Dit steigerhouten meubel wordt in een geheel afgeleverd bij u. (begane grond niveau). Afhalen is altijd mogelijk.

Montage:

Is niet nodig bij dit meubel!

Onderhoud:

u kunt gerust het meubel na een aantal jaren nog een keer behandelen met een beits of lak. Wij verkopen ook beits.Het afnemen met een vochtige doek is geen probleem
 

 

 

 

 

Heeft u een ander idee wat (nog) niet in ons assortiment staat, mail ons gerust dan maken wij een keurige offerte/schets voor u. Wij reageren binnen 48 uur.

 

 

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Kinderspeeltafel Jorg

Verwante producten