Steigerhouten TV-Meubels

AANBIEDING
steigerhouten tv meubel Dian, nieuw hout en combinatie dekkend wit en donkergrijze beits

Steigerhouten TV Meubel Dian

€ 289,00

Normale prijs: € 335,00

Steigerhouten tv-meubel Dian • Speciaal op voor u op maat gemaakt.

 • Veel opbergruimte.

 • Moderne uitstraling: ‘Riverdale look’.

 • Standaard geleverd met houten grepen.

 • Stevig en solide.

 • Leverbaar in Nederland.De Riverdale-look met steigerhouten tv-meubel Dian


Steigerhouten tv-meubel Dian ademt de ‘Riverdale look’. Het sprankelende tv-meubel brengt veel frisheid en licht in uw huis terwijl het donkere blad zorgt voor een mooi contrast. Met kussens, fijne sfeerverlichting, persoonlijke foto’s en andere accessoires maakt u het tv-meubel helemaal af. Als u de afwerking wenst zoals op de foto staat kiest u in het menu: nieuw hout, gewenste afmeting en dan bij behandeling: dekkend wit + donker grijs of licht grijs. 


Wilt u steigerhouten tv-meubel Dian, maar nét even anders? Dat kan! 


Stel zelf uw steigerhouten tv-meubel samen bij Budget Living. Zo heeft u altijd een uniek tv-meubel dat helemaal past bij uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een andere afwerking, zoals ‘nieuw’, ‘verouderd’ of ‘gebruikt’! 


Heeft u vragen? Of wilt u ideeën voor een meubel dat niet in ons assortiment staat? Neem dan gerust contact met ons op!


Andere suggesties:Tip: Achter de deuren houdt u, bij een tv meubel van 40 cm diep, 32 cm over aan ruimte. Achter de deuren brengen wij nl. constructielatjes aan om het krom trekken van de deuren tegen te gaan. 


TIP: Houdt u rekening met de afmeting van het meubel met betrekking tot trappenhuizen, deurkozijnen, trapsgaten etc.!


 We leveren ook in Schiedam, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw of verouderd hout. De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 213 cm wenst dan kiest u voor 220 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
Bijv u wilt de lengte 213 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 220 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Als er bij een greep soort het woord standaard staat dan wordt deze greep standaard gebruikt. U kunt verder kiezen uit diverse mogelijkheden.
  Als er bij een greep soort het woord standaard staat dan wordt deze greep standaard gebruikt. U kunt verder kiezen uit diverse mogelijkheden.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten tv-meubel Dian

Het steigerhouten tv-meubel Dian is prachtig strak, solide en zorgt ervoor dat uw woonkamer het echte Riverdale-gevoel uitstraalt. De sprankelende witte kast zorgt voor veel licht en frisheid terwijl het donkere blad een mooi contrast biedt. Stijl uw tv-meubel af met bijvoorbeeld persoonlijke foto’s, planten, leuke kussens of juist een mooi kunstwerk. Het standaard steigerhouten tv-meubel Dian is van nieuw steigerhout gemaakt met een witte dekkende verf en is behandeld met donkergrijze beits. Maar, bij Budget Living heeft u keuze uit veel verschillende opties. Zo maakt u uw tv-meubel helemaal ontwerpen zoals u dat wilt. Dat is pas handig! 

 • Direct online samenstellen en bestellen.
 • Speciaal voor u op maat gemaakt.
 • Dichte achterzijde door witte meubelplaat.
 • Kastscharnieren makkelijk af te stellen.
 • Ook leverbaar in diverse houtsoorten en kleuren met verschillende grepen.
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten tv-meubel Dian heeft standaardafmetingen 200x50x40 centimeter, is gemaakt van nieuw steigerhout met een dekkende witte verf en is behandeld met donkergrijze beits. Wilt u liever een andere houtsoort, afmeting of behandeling? Bij Budget Living kunt u uw steigerhouten tv-meubel helemaal zelf samenstellen. Wij leveren uw tv-meubel gemonteerd af en omdat wij uw meubel helemaal frezen en schuren is de kans op splinters nihil. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Verdeling modellen:

Lengte: 140cm heeft 2 deuren (links en rechts) van elk 45 cm, open tussenvak van 50cm

Lengte: 160cm heeft 2 deuren (links en rechts) van elk 50 cm, open tussenvak van 60cm

Lengte: 180cm heeft 2 deuren (links en rechts) van elk 55 cm, open tussenvak van 70cm

Lengte: 200cm heeft 2 deuren (links en rechts) van elk 55 cm, open tussenvak van 80cm

Lengte: 220cm heeft 4 deuren (2x links en 2x rechts) van elk 35 cm, open tussenvak van 80cm

Lengte: 240cm heeft 4 deuren (2x links en 2x rechts) van elk 40 cm, open tussenvak van 80cm

Lengte: 260cm heeft 4 deuren (2x links en 2x rechts) van elk 45 cm, open tussenvak van 80cm

Beoordelen

3 customer reviews

 1. Tv meubel Dian

  By Ruud Griekspoor October 08, 2015

  Wij zochten een exta breed tv meubel en kwamen terecht bij budget-living. De maat die wij zochten, 2,80 breed, stond er niet tussen. Maar na wat e-mails heen en weer kon dit toch gerealiseerd worden. Tegen een prijs waar je dit maatwerk nergens anders tegen komt.

  Een week of drie later keurig door een vriendelijke medewerker bezorgd en samen op zijn plek gezet.

  Kortom een bedrijfje waar klantvriendelijkheid, service, vakwerk en een scherpe prijsstelling hoog in het vaandel staat.

 2. Super!

  By Chantal Bakhuijzen-Zomer January 20, 2015

  Erg blij met mijn nieuwe tv-meubel. Goed contact met Rinse over mijn wensen en de levering van het product. Was super geregeld allemaal!

 3. Perfect Living

  By Dian November 06, 2014

  Na goed overleg en nog wat heen en weer gemail en zelfs een bezoekje aan de werkplaats om de houtsoorten/kleuren zelf te zien en wat samples mee te hebben genomen, tot een goed beeld en besluit gekomen van wat ik wilde. Ik heb Budget Living als super vriendelijk en erg gastvrij ervaren. Niks is te gek en er wordt ruim met je mee gedacht en snel en keurig geleverd. En wat is het mooi geworden. Nog mooier dan ik het mij voorgesteld had. Dit is nog eens maatwerk! Buiten de verhouding van de zeer scherpe prijs, geen budget maar Perfect Living ;-)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten TV Meubel Dian

Verwante producten