Steigerhouten TV-Meubels

Steigerhouten TV Meubel Nicky

Schrijf de eerste review over dit product

€ 195,00

 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Stoer design. 

 • Inclusief klepkastje. (excl. legplank, optioneel)

 • Blind vernageld, geen schroeven in het zicht

 • In verschillende kleuren verkrijgbaar. 

 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.

 • Standaard diepte is 42cm. Diepte van 50cm optioneel 

 • Leverbaar in heel Nederland.


Steigerhouten tv-meubel Nicky


Dit stoere steigerhouten tv-meubel is perfect voor uw woonkamer! Geniet nóg meer van ontspannen avondjes voor de buis met steigerhouten tv-meubel Nicky. Het meubelstuk is zowel praktisch als stijlvol. Het klepkastje (standaard gelevered met 1 klepdeur, optioneel meerdere ) biedt extra opbergruimte en het robuuste steigerhout geeft een stoere uitstraling. Bepaal zelf de kleur van uw tv-meubel, door gebruik te maken van het optiemenu! Ook kunt u de lengte wijzigen én u heeft keuze uit diverse soorten steigerhout. Al uw steigerhouten meubels afgestemd op uw wensen. Zo doen we dat bij Budget Living! 


Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.


Andere suggesties:
LET OP: U kunt vrij eenvoudig uw eigen lengte doorgeven in het optiemenu!! Gebruik eventueel de informatie tips die bij de opties staan!


Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld een andere kleur wilt, uitsparingen voor plinten of kabels wilt, een andere plankhoogte wilt of voor andere vragen.


 


 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke soort hout u wenst. U kan kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout.
  Hier kunt u de afmeting naar wens kiezen. Standaard is dit tv meubel 42 cm diep !!!
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 213 cm wenst dan kiest u voor 220 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Hier kunt u kiezen in welk vak u de klepdeur wenst. Ook kunt u tegen een meerprijs kiezen voor meerdere klepdeuren.
  Geef hier het aantal legplanken en verdeling aan wat u wilt.
  Men kan hier kiezen voor dubbele of enkele poten. Bekijk ook de afbeeldingen/bouwtekening voor meer informatie hierover.
Bijv u wilt de lengte 213 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 220 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten tv-meubel Nicky

Steigerhouten tv-meubel Nicky is ideaal om uw televisie op te zetten. Vul uw interieur aan met een stoer steigerhouten meubelstuk, voor een stijlvolle uitstraling. Het tv-meubel is in diverse kleuren verkrijgbaar, dus u kunt Nicky volledig afstemmen op uw smaak. Het handige klepkastje zorgt voor extra opbergruimte. Kies zelf de kleur van uw steigerhouten tv-meubel! Ook de afmetingen kunt u via het optiemenu aanpassen. Bij Budget Living maken wij namelijk alles op maat. Zo doen we dat! Wilt u verouderd, nieuw of gebruikt steigerhout? Ook dat is geen probleem. Ú bepaalt! 

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! 

 • Direct online samenstellen en bestellen.
 • Stoer design. 
 • Inclusief klepkastje (excl. legplank)
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar. 
 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.
 • Op maat gemaakt
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten tv-meubel Nicky maken wij standaard van verouderd, onbehandeld steigerhout. De hoogte is 45 centimeter en de diepte is 42 of 50 centimeter. Het tv-meubel is in verschillende lengtes verkrijgbaar, vanaf 140 centimeter. Via het optiemenu kunt u kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout en verschillende kleuren beits of verf. Uw tv-meubel leveren wij helemaal geschuurd, gefreesd en in één geheel bij u af. Afhalen kan natuurlijk ook. Het tv meubel kan ook gebruikt worden als een zitbank, met bijvoorbeeld leuke kussens erop, tegen een muur aan. Optioneel: 'massieve' poten Optioneel: legplank, ruimte tussen bovenkant legplank en onderkant frontlijst is standaard 14 cm (tenzij u dat anders wil is dat geen probleem)! De frontlijst is 12 cm breed. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u specifieke wensen die niet in het optiemenu staan? Neem gerust contact met ons op.

 

Vakverdeling TV Meubel Nicky
Afmeting: Vakken: Vak breedte: Vak hoogte:
140 cm 2  52 cm 33 cm
160 cm 2  62 cm 33 cm
180 cm 2  72 cm 33 cm
200 cm 3  50 cm 33 cm
220 cm 3  57 cm 33 cm
240 cm 3  64 cm 33 cm
260 cm 3  70 cm 33 cm
280 cm 3  77 cm 33 cm
Andere afmeting op aanvraag

 

 

 

 

 

 

 

 

TIP: Houdt u rekening met de afmeting van het meubel met betrekking tot trappenhuizen, deurkozijnen, trapsgaten etc.!

De prijs die aangegeven staat is een vanaf prijs, oftewel de kleinste variant, gemaakt van nieuw hout en onbehandeld hout.( en vaak zonder optie’s zoals laden,  of ed. ) U kunt het tv meubel samenstellen middels de onderstaande optie menu’s. Door gebruik te maken van deze opties zal de prijs wel hoger worden. 

De foto’s die we laten zien zijn producten die we in de loop van de jaren gemaakt hebben. Soms zijn er van bepaalde afmetingen geen foto’s gemaakt en kunnen deze dus ook niet tonen.

De steigerhouten tv meubel Nicky wordt in zijn geheel afgeleverd, dus direct genieten van uw aankoop ;)

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten TV Meubel Nicky