Steigerhouten Nachtkasten

NIEUW
AANBIEDING
Steigerhouten nachtkastje, onbehandeld hout

Steigerhouten nachtkastje

Schrijf de eerste review over dit product

€ 79,00

Normale prijs: € 94,00

Mooi vintage steigerhouten nachtkastje. Leverbaar in de afmeting 40 x 40 x 45 cm (lxbxh).  • Stevig en solide uitgevoerd

  • Leverbaar binnen 2 à 3 weken


 


Afmetingen (lxbxh):  • 40 x 40 x 45 cm


 


LET OP!


In tegenstelling tot de andere meubelen in onze shop:


Bij deze woonmeubelen serie "Vintage" zijn de meubelen alleen leverbaar zoals afgebeeld op de foto. Het is niet mogelijk om uit andere houtsoorten, behandelingen en afmetingen te kiezen. In verband met de externe transporteur dient uw bestelling vooraf betaald te worden.

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

Beschrijving

Details

Materiaal: Nieuw hout wat door ons kritisch geselecteerd en gedroogd is. Geimpregneerd met een watergedragen greywash behandeling.
Werkwijze: Wij schuren en frezen (de zijkanten) het gebruikte en nieuwe steigerhout optimaal en zorgen ervoor dat de kans op splinters bijna nihil is.
Afmeting: Leverbaar in de afmeting 40 x 40 x 45 cm (lxbxh).
Levering en montage: Geen montage nodig bij u thuis. Dit steigerhouten meubel wordt in afgemonteerde staat afgeleverd bij de voordeur (begane grond niveau).
Onderhoud: Na 1 á 2 jaar een nieuwe beitsbehandeling geven. Aanslag verwijdert u d.m.v. een niet bijtend reinigingsmiddel en een borstel.
Betaling: Dit product dient vooraf betaald te worden ivm met externe transporteur!!

Heeft u een ander idee wat (nog) niet in ons assortiment staat, mail ons gerust dan maken wij een keurige offerte/schets voor u. Wij reageren binnen 48 uur.

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten nachtkastje