Vintage meubels

NIEUW
AANBIEDING
Steigerhouten Kasteelbank, greywash hout

Steigerhouten Kasteelbank

Schrijf de eerste review over dit product

€ 139,00

Normale prijs: € 175,00

Mooie vintage steigerhouten kasteelbank. Zowel geschikt voor binnen in huis als voor lekker buiten in de tuin. Leverbaar in de afmeting vanaf 160 x 40 x 45 cm (lxbxh). Ideaal te combineren met bijpassende Kasteeltafel.  • Stevig en solide uitgevoerd

  • Geschikt voor binnen en buiten

  • Combinatie met bijpassende Kasteeltafel mogelijk

  • Leverbaar binnen 2 à 3 weken


 


Afmetingen (lxhxd):  • 160 x 40 x 45 cm

  • 210 x 40 x 45 cm

 


LET OP!


In tegenstelling tot de andere meubelen in onze shop:


Bij deze woonmeubelen serie "Vintage" zijn de meubelen alleen leverbaar zoals afgebeeld op de foto. Het is niet mogelijk om uit andere houtsoorten en behandelingen te kiezen. Wel kunt u uit verschillende afmetingen kiezen zoals hierboven staan vermeld. In verband met de externe transporteur dient uw bestelling vooraf betaald te worden.*** Geen montage nodig bij u thuis. Dit steigerhouten meubel wordt in afgemonteerde staat afgeleverd bij de voordeur (begane grond niveau). Houdt u dus bij het kiezen van de afmetingen er rekening mee dat het bestelde meubel wel door trappenhuizen, deurkozijnen, trapsgaten, etc. moet passen!! ***

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Materiaal: Nieuw hout wat door ons kritisch geselecteerd en gedroogd is. Geimpregneerd met een watergedragen greywash behandeling.
Werkwijze: Wij schuren en frezen (de zijkanten) het gebruikte en nieuwe steigerhout optimaal en zorgen ervoor dat de kans op splinters bijna nihil is.
Afmeting: Leverbaar in de afmeting 160 x 40 x 45 cm (lxbxh).
Levering en montage: Geen montage nodig bij u thuis. Dit steigerhouten meubel wordt in afgemonteerde staat afgeleverd bij de voordeur (begane grond niveau). Houdt u dus bij het kiezen van de afmetingen er rekening mee dat het bestelde meubel wel door trappenhuizen, deurkozijnen, trapsgaten, etc. moet passen!!
Onderhoud: Na 1 á 2 jaar een nieuwe beitsbehandeling geven. Aanslag verwijdert u d.m.v. een niet bijtend reinigingsmiddel en een borstel.
Advies voor buiten: Bij voorkeur onder een afdak, op een geventileerde plek en op een droge ondergrond plaatsen.Afdekken d.m.v. een zeil kan, indien er wordt geventileerd. We raden aan om geen voorwerpen langdurig op eenzelfde plek op het meubel laten staan. Tevens raden we aan om het meubel niet onder een boom te zetten, dit kan leiden tot groene aanslag.
Betaling: Dit product dient vooraf betaald te worden ivm met externe transporteur!!

Heeft u een ander idee wat (nog) niet in ons assortiment staat,mail onsgerust dan maken wij een keurige offerte/schets voor u. Wij reageren binnen 48 uur.

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten Kasteelbank