Tafels

NIEUW
AANBIEDING
Steigerhouten tafel Mammuth 2, nieuw hout onbehandeld

Steigerhouten tafel Mammuth

€ 235,00

Normale prijs: € 279,00

Deze robuuste tafel is veel gekozen model, door de grote poten staat deze als een blok in uw huis/tuin. De steigerhouten tafel straalt kracht uit. 


De inschuifhoogte van 67 cm is geschikt voor stoelen met armleuningen. Aanpassing van de inschuifhoogte is op aanvraag mogelijk. De afstand tussen de poten ( lange zijde van het 2400 mm model) is 199 cm. Bij een tafel van 80 cm breed zullen wij de dikte van de poten aanpassen, 15x15cm. Bij een tafel van 100cm breed zijn deze poten 23x23cm. 


Steigerhouten tafel Mammuth heeft een stoere robuuste uitstraling!  • Stevig en zeer solide tafel

 • Stoer uiterlijk 

 • Inschuifhoogte van 67cm geschikt voor stoelen met armleuningen 

 • Andere afmetingen mogelijk 

 • Verkrijgbaar in nieuw, verouderd en gebruikt steigerhout 

 • Verschillende beits behandelingen mogelijk 


 Update: de kramplaten zullen niet meer verwerkt worden in deze tafel!


Wij leveren ook in Tijnje, Drachten en Ureterp.


 **Op zoek naar een tafel met levering binnen 3 weken? Bezoek dan TopMeubel Steigerhout voor onze steigerhout meubelen uit voorraad** 
 

GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welk soort hout u wenst. U kunt kiezen uit nieuw, gebruikt of verouderd hout. De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  Mocht uw afmeting niet in deze lijst staan dan kunt u de eerst volgende afmeting in de optielijst kiezen. Bijv. als uw afmeting 213 cm wenst dan kiest u voor 220 cm in de lijst! Daarna kunt in het laatste veld uw afmeting doorgeven!
Bijv u wilt de lengte 213 cm. U kiest in de opties hierboven de eerst volgende afmeting die groter is. In dit geval 220 cm. Vervolgens kunt u de exacte afmeting hier invullen in centimeters

Maximale aantal van karakters: 300

  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

 

Materiaal:

Deze steigerhouten tafel kan worden  geleverd van nieuw, verouderd of gebruikt oud hout

Werkwijze

Wij schuren en frezen (de zijkanten) het gebruikte en nieuwe steigerhout optimaal en zorgen ervoor dat de kans op splinters bijna nihil is.

Afmeting:

Is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Staat uw afmeting er niet tussen klik dan hier voor een offerte-aanvraag. Snelle respons gegarandeerd.

Model:

Een zeer robuuste steigerhouten tafel voor uw woonkamer of tuin.
Levering: Dit steigerhouten meubel wordt in zijn geheel afgeleverd bij u.  Denkt u bij het bestellen er wel aan dat de tafel door trapopgangen, deurkozijnen moet passen!!! Levering: begane grond niveau. Afhalen is altijd mogelijk.

Montage:

Is niet nodig bij dit meubel, maar als u aangeeft in de optie lijst dat de tafel absoluut niet door een deurskozijn(en) of opgangen gaat passen leveren wij hem in onderdelen af. U dient dan zelf de tafel te monteren. ( schroeven e.d worden er bij geleverd)

Onderhoud:

U kunt gerust het meubel na een aantal jaren nog een keer behandelen met een beits of lak. Wij verkopen ook beits. Het afnemen met een vochtige doek is geen probleem

 

 

 

 

 

Heeft u een ander idee wat (nog) niet in ons assortiment staat, mail ons gerust dan maken wij een keurige offerte/schets voor u. Wij reageren binnen 48 uur.

 

 

Beoordelen

1 customer reviews

 1. Dankt zijn naam eer aan

  By Jannie July 21, 2013

  Mooie grote stevige tafel, super service en echt voor een budget prijs!

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten tafel Mammuth

Verwante producten