U hebt niets in uw winkelwagen ...
  • Home
  • Steigerbuis Meubels

De trend van nu! Meubels gemaakt van steigerbuizen. Door er steigerbuizen in te verwerken worden de meubels stoer, stevig en robuust en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Prachtige eetkamer- of salontafels die, door er steigerhouten planken in te verwerken, een landelijke uitstraling krijgen of in de hal een kapstok van steigerbuizen.

Budget Living biedt een groot assortiment steigerbuis meubels aan. Prachtige woonkamer items, accessoires of tuinmeubels. De steigerhouten planken die verwerkt worden in een aantal items zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens voor een meubel met steigerbuizen, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

                   

per pagina

Steigerbuis Meubels. De trend van nu! Meubels gemaakt van steigerbuizen. Door er steigerbuizen in te verwerken worden de meubels stoer, stevig en robuust en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Prachtige eetkamer- of salontafels die, door er steigerhouten planken in te verwerken, een landelijke uitstraling krijgen of in de hal een kapstok van steigerbuizen. Budget Living biedt een groot assortiment steigerbuis meubels aan. Prachtige woonkamer items, accessoires of tuinmeubels. De steigerhouten planken die verwerkt worden in een aantal items zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens voor een meubel met steigerbuizen, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken! Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

  • Prijzen van € 15,00 tot € 335,00