Speeltafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

8 artikel(en)

Met kinderen verandert ook de woonkamer qua interieur. De woonkamer is stijlvol aan te passen door een speelhoek met speeltafel te creëren, waar kinderen een eigen plekje hebben waar ze kunnen spelen, knutselen of zich rustig terug kunnen trekken. Een kinderspeeltafel van steigerhout is stevig en staat ook nog eens prachtig in ieder interieur.  

Budget Living biedt een verschillende steigerhouten speeltafels aan, met of zonder krijtbord of opbergbakken. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten speeltafel die bij uw interieur past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van de kinderspeeltafel!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.