Steigerhouten Kasten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

13 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

13 artikel(en)

Steigerhouten Kasten

Iedereen heeft wel een kast in huis en kasten zijn er dan ook in alle soorten en maten Een kledingkast voor alle kleding, een dressoir als kast in de woonkamer, een boekenkast voor alle boeken. Een kast van steigerhout past in iedere woonstijl en fleurt elke kamer op. Daarnaast zorgt een kast voor een opgeruimd huis, waardoor er extra ruimte is om lekker te kunnen wonen.

Budget Living biedt een groot assortiment kasten van steigerhout aan.  Door de keuze uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen hebben we altijd een kast die bij u past. Heeft u een speciale wens of juist een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van de kast!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

Wij leveren in heel Nederland en Belgie ( gedeeltelijk) aan huis.