Steigerhouten TV-Meubels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

10 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

10 artikel(en)

De tv is steeds vaker een centraal punt in de woonkamer, dus een mooi tv meubel als eye catcher is een must have tegenwoordig. Naast een meubel voor de tv is het ook een item om sfeervol aan te kleden, waardoor een tv meubel van steigerhout hier dan ook een zeer geschikt voor is. Een tv meubel van steigerhout geeft uw woonkamer een eigentijdse of juist landelijke look.  

Budget Living biedt een groot assortiment tv meubels van steigerhout aan. Door de keuze uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen kunt u het steigerhouten tv meubel geheel passend maken voor uw interieur. Ook bieden we tv meubels aan van steigerbuizen gecombineerd met steigerhout. Heeft u een speciale wens voor een tv meubel of een eigen ontwerp, dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken van het meubel!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.