Steigerhouten TV-Meubels

Steigerhouten TV Meubel Kirsten

Schrijf de eerste review over dit product

€ 249,00

Steigerhouten tv-meubel Kirsten
 • Direct online samenstellen en bestellen.

 • Uniek design. 

 • Steigerbuis en voetplaat

 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.

 • Op maat gemaakt

 • Leverbaar in heel Nederland.


Steigerhouten tv-meubel Kirsten


Dit stijlvolle steigerhouten tv-meubel is perfect voor uw woonkamer! Geniet nóg meer van ontspannen avondjes voor de buis met steigerhouten tv-meubel Kirsten met gegalviniseerde poten. Het meubelstuk heeft een unieke uitstraling, dankzij het design. Het steigerhouten tv-meubel bestaat namelijk uit twee tafeltjes, wat zorgt voor een speels uiterlijk. U bepaalt zelf de afmetingen van uw tv-meubel, door gebruik te maken van het optiemenu! Tevens heeft u keuze uit diverse soorten steigerhout. Al uw steigerhouten meubels afgestemd op uw wensen. Zo doen we dat bij Budget Living! Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.


Andere suggesties:


  Steigerhouten tv-meubel Phony  


  Steigerhouten tv-meubel Dian 


  Steigerhouten tv-meubel Frank 


GEBRUIK ONDERSTAANDE KNOPPEN OM MEER INFORMATIE OF EEN KLEURSTAAL AAN TE VRAGEN!

  Hier kunt u kiezen welke soort hout u wenst. U kan kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout.
  Hier kunt u de afmeting naar wens kiezen. Hoe werkt het: als u een lengte van 150cm kiest, krijgt een plank van 40cm hoog aan de ene kant en aan de andere kant een poot van 20cm, deze komt op de andere plank te staan ongeveer in het midden (kunt u zelf mee schuiven)
  De kleuren die u ziet zijn puur indicatief. Voor extra duidelijkheid kan u altijd gratis een kleurstaal aanvragen via het contactformulier.
  U kunt losse blikken beits bij ons bestellen, dit is beits op water basis. Met 1 liter kunt u ongeveer 15 m2 beitsen. Ook kunnen we een flesje Nano coating voor het onderhoud leveren. Care 102 500 ml kunt u ongeveer 5-14 m2 mee behandelen. Met Clean 101 kunt u eerst het blad goed reinigen om vervolgens te behandelen met Care 102. De Clean 101 zorgt voor het verwijderen van groene aanslag, vergrijsd hout, schimmels en vuil. De reiniging zorgt dat het hout weer wordt teruggebracht naar zijn oorspronkelijke natuurlijke uitstraling.
Loading...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Over steigerhouten tv-meubel Kirsten


Maak uw woonkamer compleet en creëer een prachtig landelijk interieur! Steigerhouten tv-meubel Kirsten is het ideale meubel voor uw televisie. Het steigerhout geeft Kirsten een stoere look. Omdat het steigerhouten meubel uit twee tafeltjes van verschillende hoogtes bestaat, krijgt het een unieke en speelse uitstraling. U kunt helemaal zelf bepalen of u het tv-meubel in nieuw of verouderd steigerhout wilt ontvangen. Daarnaast kunt u zelf de afmetingen kiezen. Bij Budget Living maken wij namelijk alles op maat. Zo doen we dat! 

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op! 

 • Direct online samenstellen en bestellen.
 • Uniek design. 
 • Keuze uit diverse soorten steigerhout.
 • Op maat gemaakt
 • Leverbaar in heel Nederland.

Behandeling en afmetingen

Steigerhouten tv-meubel Kirsten maken wij standaard van verouderd, onbehandeld steigerhout. De afmetingen zijn 120x50x40cm voor de hogere tafel en 120x50x20cm voor de lagere tafel. Echter, u kunt de maten geheel naar wens aanpassen in het optiemenu. Daarnaast kunt u kiezen uit nieuw of verouderd steigerhout. Uw tv-meubel leveren wij helemaal geschuurd, gefreesd en in één geheel bij u af. Afhalen kan natuurlijk ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u specifieke wensen die niet in het optiemenu staan? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelen

Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steigerhouten TV Meubel Kirsten