Steigerhouten container ombouw

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

16 per pagina

5 artikel(en)

Steigerhouten container ombouw

Een steigerhouten container ombouw of ook wel kliko ombouw genoemd is een must have voor uw tuin of steeg. Een kliko of afvalcontainer staat niet heel mooi in uw tuin en het liefst wilt u deze uit het zicht hebben staan. Dit kan met een container ombouw van steigerhout, een natuurlijk en robuust product die niet misstaat in uw tuin. Daarnaast zorgt een container ombouw ervoor dat geuren zich minder snel kunnen verspreiden vanuit de container, wat zorgt voor minder ongedierte in uw tuin.

Budget Living biedt diverse steigerhouten container ombouwen aan, waarbij u kunt kiezen voor een ombouw van 1 tot wel 4 containers. We hebben diverse modellen met alleen steigerhout of gecombineerd met steigerbuizen. Doordat u kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en (kleur) beits- of verfbehandelingen, hebben we altijd een steigerhouten container ombouw die bij uw tuin past. Heeft u nog twijfels over de kleur? Bestel dan een kleurstaal om een goede indruk te krijgen van de kleuren en materialen.

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.  

***Al onze ombouwen zijn  nu ook online op KLIKO-OMBOUW-SHOP.nl!***