U hebt niets in uw winkelwagen ...
  • Home
  • Meubels op maat | steigerhout en alle soorten hout

 

Meubels op maat van steigerhout


Naast standaard producten van steigerhout zijn we zeer goed in maatwerk. Heeft u een idee of wens maar u weet niet waar u dit gerealiseerd kan krijgen schroom dan niet om ons te mailen of bellen. We maken het voor u tegen een goedkope prijs!

Budget Living meubels op maat:

"Snel, flexibel en zeer klantvriendelijk, dat is mijn ervaring met Budget Living. Twee dagen heen en weer mailen over wensen en ideeen; drie dagen later konden we het bed geheel naar ons zin ophalen. De hoogte van het bed is zo aangepast dat er 6 kubusvormige manden onder kunnen staan. Een stoer bed! Groet, Caroline"

Meubels in uw maat.

Maatwerk meubelsWij bieden een brede selectie van meubels op maat in de laatste trends. Of u nu uw huis wilt verfraaien, of kantoor of commercieel vastgoed. Op zoek naar een kast om alle rommel in op te ruimen? Of een slaapbank voor onverwachte gasten die blijven slapen? U vindt het allemaal op Budget Living .

Naast onze producten uit ons assortiment die direct beschikbaar zijn voor aankoop, maken wij ook houten meubels op elke gewenste maat. Uw ontwerp, uw afmetingen, uw afwerking, uw materialen (hout, steigerhout) zoals u dat wilt. Uw eigen meubels op maat.


Meubels laten maken

U bent bij alle meubelwinkels langs geweest, zocht het internet af en nog kunt u net niet die boekenplank  vinden met de juiste afmeting. Of de ruimte voor een nieuwe bank komt niet overeen met de maten van de banken die u heeft kunnen vinden. Stop met zoeken, wij kunnen u helpen met meubels die maat gemaakt moeten worden.

De meubels in uw huis zijn een weerspiegeling van uw persoonlijkheid, en dat begrijpen we. We begonnen met het maken van houten meubelen op maat bij een toenemend aantal van onze klanten kwam die ons vertelde op zoek te zijn naar een bepaald meubel, maar wilde het hier en daar “net even anders” .

 

 Meubels op maat voor  Meubels op maat na  Maatwerk voorbeeld voor  Maatwerk voorbeeld na  
 Maatwerk voorbeeld 1 voor  Maatwerk voorbeeld 1 na  Maatwerk voorbeeld 2 voor  Maatwerk voorbeeld 2 na


Uw eigen meubels ontwerpen

Kies een van onze eigen ontwerpen en verander het naar de manier waarop u wilt , of maak een eigen ontwerp en wij maken het voor u.
Wij maken gepersonaliseerde houten meubilair, in verschillende afwerkingen en kleuren , dus u kunt er zeker van zijn dat wij de oplossing voor uw steigerhouten meubelen op maat.

Neem contact met ons op over het op maat te maken meubel!

Wij vinden meubels die op maat gemaakt worden een waardevolle dienst voor onze klanten en het biedt een alternatief voor winkelen in warenhuizen. Meubels op maat: iets dat uniek is en precies past in uw behoefte en smaak.