U hebt niets in uw winkelwagen ...
  • Home
  • Kindermeubelen

De kinderkamer is altijd een leuke kamer om in te richten. Tegenwoordig is er keuze uit heel veel diverse stijlen waarmee de kinderkamer ingericht kan worden, waarbij een steigerhouten meubel eigenlijk onmisbaar is. Steigerhouten bedden, kasten of bureaus maken de kinderkamer stoer of juist lief omdat alle kleuren goed matchen bij steigerhout.

Budget Living biedt een groot assortiment steigerhouten kindermeubels aan. Prachtige hoogslapers, bureaus of speeltafels, welke ook in de woonkamer gezet kunnen worden bij de speelhoek, er zit altijd een mooi meubel voor u bij. De kindermeubels zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken!

Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

                   

per pagina

Kindermeubelen. De kinderkamer is altijd een leuke kamer om in te richten. Tegenwoordig is er keuze uit heel veel diverse stijlen waarmee de kinderkamer ingericht kan worden, waarbij een steigerhouten meubel eigenlijk onmisbaar is. Steigerhouten bedden, kasten of bureaus maken de kinderkamer stoer of juist lief omdat alle kleuren goed matchen bij steigerhout. Budget Living biedt een groot assortiment steigerhouten kindermeubels aan. Prachtige hoogslapers, bureaus of speeltafels, welke ook in de woonkamer gezet kunnen worden bij de speelhoek, er zit altijd een mooi meubel voor u bij. De kindermeubels zijn beschikbaar in verschillende soorten steigerhout en (kleuren) beitsbehandelingen. Heeft u een speciale wens dan maken wij een gratis offerte voor u op Maat (eventueel incl. 3D presentatie) Tevens mag u zelf de naam bedenken! Het steigerhout waar wij mee werken wordt met zorg gekozen en ingekocht. Daarnaast staan wij voor een vakkundige afwerking! Al onze producten worden door vakmensen gemaakt, rondom afgekant, geschuurd en gespoten, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzaam en vooral mooi product.

Beoordeling: 4.9/5 gebaseerd op 16 beoordeling(en)
  • Prijzen van € 89,00 tot € 199,00